Možná neplodnost po interrupci?

martinabolfikova
13. čer 2017

Ahoj holky, chtela bych se zeptat zda je mozne abych byla neplodna po umelem preruseni tehotenstvi, samotna interupce probehla bez komplikaci jen me asi tyden po zakroku porad bolel podbrisek, zasla jsem k dr. ktery mi rekl, ze doktor co provadel zakrok poradne nevycistil delohu, nasadil mi antibiotika a nejake cipky na zavadeni, po tydnu bylo vse ok. V nemocnici mi davala sestricka cist jak se chranit proti nechtene neplodnosti, vse jsem dodrzovala hlavne abych neprochladla nebo nedostala zanet.Ted se asi po roce od zakroku s pritelem snazime o miminko a porad se nam nedari, uz zacinam byt zoufala, ze diky sve hlouposti a pokouseni matky prirody ted nemuzu otehotnet kdyz uz jsem na druhe miminko pripravena. Muj dotaz je zda se neco podobneho stalo nektere z vas? Nebo jen zbytecne plasim a domyslim si hlouposti?

aleenka1234
13. čer 2017

Ja mela přesně to samé po UPT jsem nebyla docistena a doktor mi nasadil antibiotika. Pak vše ok. No a otěhotněla jsem přes ms 🙂 myslím, že UPT to není.

martinabolfikova
autor
13. čer 2017

@aleenka1234 tak doufejme, dnes jsem se o tom bavila s mamkou a ta mi rekla at si zajdu k doktorvi, reknu mu o co jde a at mi vysetri pruchodnost cest a ze on pak zvoli nejaky postup pokud by byl nekde problem. Tak snad bude vse ok

aleenka1234
13. čer 2017

@martinabolfikova to je to nejlepší😉 zajdi k lékaři a on ti řekne. Určo to bude ok.🙂