icon

Může kvasinková infekce způsobit zpoždění menstruace?

anickakyticka
21. čer 2025

Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat mam pravidelny cyklus ale tak nejak se mi to zacalo posunovat posledni dva mesice jsem to mela o 3-5 dni driv a ted mi to meska 2 dny mela jsem tenhle mesic kvasinkovou infekci a tehotenstvi neni mozny tenhle mesic zadny PS neprobehl ale cim by to mohlo byt netusim jeste jsem jela do Brna s kamoskou na kavu jenze bylo hrozne horko s kava ledova tak jsem onemocnela bolest v krku horecka a vcera sem to mela dostat a nic a dnes taky nic obvykle to dostavam rano muze ti byt tou nemoci ze mam spozdeni nebo tou kvasinkovou infekci?

1pomnenka
21. čer 2025

Nevím, proč ti vadí 2 dny zpoždění, vždyť to nic neznamená. Může být z obojího, vždyť je to jedno.

anickakyticka
autor
21. čer 2025
@1pomnenka

Nevím, proč ti vadí 2 dny zpoždění, vždyť to nic neznamená. Může být z obojího, vždyť je to jedno.

@1pomnenka protoze nikdy nemyvam spozdeni nej drivejsi ms

anickakyticka
autor
21. čer 2025
@1pomnenka

@1pomnenka ted jsem si zkusila stahnout jiny kalendar a ten ukazuje ze mam do ms 5 dni a druhy ze mam 2 dny spozdeni asi spatny kalendar

berenika39
21. čer 2025
@anickakyticka

@1pomnenka ted jsem si zkusila stahnout jiny kalendar a ten ukazuje ze mam do ms 5 dni a druhy ze mam 2 dny spozdeni asi spatny kalendar

@anickakyticka neví první den poslední ms? Připočítáš 28 dní a víš přesně, kalendář nekalendář.

anickakyticka
autor
21. čer 2025
@berenika39

@anickakyticka neví první den poslední ms? Připočítáš 28 dní a víš přesně, kalendář nekalendář.

@berenika39 tak jestli jsem to vypocitala spravne tak mam 4 dny do MS pocitala jsem od zacatku posledni MS