Mykóza - mám ji každý měsíc a doktorka mi nepomohla

maminkaadela
19. pro 2018

Ahoj, jako každý měsíc se mi objevila mykóza. Má doktorka mi řekla, že je těžké pomoci. Nemáte nějakou radu?

Mě pomohlo zrušit tanga, nosit pohodlné neskrtici kalhotky. V noci spím bez. V létě nebýt v mokrých plavkách. Nevím co ještě. Přestat na to myslet. Já na to myslela pořád a vždy to přišlo. Hlavní je srovnat hlavu. 😉 Dávat pozor při holení na pěnu. Popř nepoužívat žádná mýdla.

hermij
19. pro 2018

@maminkaadela Adélo, popište prosím projevy mykózy a něco o sobě, takovou "piďi-anamnézu" (typ hygienických pomůcek při MS, jaké používáte; nosíte syntetické spodní prádlo; používáte intinky; nosíte hodně těsné kalhoty; intimní hygiena; strava - dieta, alergie apod.).

berenika39
19. pro 2018

@maminkaadela i tady jsi už jednou radila - také 30.11.

To je vážně věčné téma, nekonečný koloběh mykóz. Řešila jsem to snad 10 let stále dokola, až jsem našla Gynocaps. Před tím mi nepomohlo nic. Tohle bylo jako zázrak takže vřele doporučuji.

priefi
19. pro 2018

@maminkaadela jist probiotika, bavlnene kalhotky (tanga ani nahodou), nejlepe vzdusne obleceni, vyvarovat se barevnym nebo parfemovanym toaletakum, nektere intimni mydla drazdi, fajn je treba oranzivy lactacit. Nekoupat se ve vane, ale sprchovat se

preiba
19. pro 2018

Probiotika jist, vyhnout se sladkému jídlu, mýt jen vhodnými mýdly, žádný navoneny toaletní papír, pohodlné spodky a neudrzovat sev dlouho ve vodě. Já na to naštěstí netrpím, ale sestřenice každou chvíli. Co nejí sladkosti a dodržuje těchto pár zásad má klid. Nechodí ale ani do bazénů, vířivek a podobně.

mariana221
14. led 2019

Ahoj, a už jsi zkusila Gynocaps? Jsou to jen dvě tablety. Jedna se rozpouští 4 dny a pátý den vezmeš druhou. Žádné trable s vložkama, nešpiní a hlavně vážně zabírá. Od té doby co mi to paní v lékárně poradila jsem bez mykóz.

adri_anna_
13. kvě 2020

ahoj, za mě jednoznačně Gynocaps. vzdy mi pomohl. Ptej se po dvou tabletové formě. pohodlnejsi,komfortnejsi nez kazdodenní zavadení. Vem vzdy pri prvnich priznacich. 🙂