icon

Nález - papilocare. Mohl se zhoršit, když po zavedení mě uvnitř bolí?

verave
30. srp 2021

Milé dámy s slečny mohl se mi zhoršit nález, během měsíce? Když zavedu papilocare tak mě tam uvnitř bolí, nebo to znamená, že se to lepší, ničí ten nález?

lendot
30. srp 2021

To si asi radši zítra zavolejte na gyn a poptejte se jich. Já to aplikovala 2,5 měsíce a takové pocity jsem neměla. Možná jste citlivá na nějakou účinnou látku (ale to složení vypadá docela přírodně... jestli si to pamatuju správně).

lendot
30. srp 2021

No ještě jsem si teď všimla, že jste dala dotaz ohledně možného těhotenství. Tak to možná může mít spojitost? Já jsem teď v srpnu po pokusu o otěhotnění Papilocare vysadila až do zjištění pozitivního testu. Na papilocare píšou, že v těhotenství užívat jen na základě konzultace s lékařem, tak jsem volala na GYN a tam mi sestra řekla, ať ho do první návštěvy a kontroly u lékaře zatím neberu (je to tedy pro mě cca 8 týdnů pauza v aplikaci). Nebyla jsem si jistá, jestli ten papilocare gel by nepůsobil na spermie nepříznivě. Naopak jsem použila Yarilo gel, který vytváří vhodné prostředí a očividně mi zafungoval 😀