Nasazení Clostilbegytu po potratu v 6tt a braní Parlodelu

kastinka2
21. říj 2016

Ahoj všem, moc prosím o radu či o názor. Nemám děti a poprvé v životě píši do diskuze a moc se v těch věcech a zdr. problémech kolem plánování těhotenství nevyznám ☹. Prosím poraďte.
Máte některá z vás zkušenost s nasazením Clostylbegytu po samovolném potratu v 6tt, bez revize, popřípadě v kterém cyklu?
Dlouhá léta jsem se snažila otěhotnět, po té mi doktor zjistil vysoký prolaktin a nasadil na snížení Parlodel. Ještě tentýž cyklus jsem brala Clostilbegyt (3-7DC) a následně mi byl píchnutý pregnyl. Jako zázrakem jsem hned o těhotněla, a protože to bylo tolik "léků" dohromady, ani vlastně nevím, díky čemu to bylo. Ale jak to rychle začalo, tak to rychle skončilo. Údajně samovolný potrat v 6tt. Poslední MS jsem měla 8.8. a dnes 21.10. jsem opět konečně dostala MS. Potrat mezitím. Kdy myslíte, že by bylo možné zase nasadit Clostil? Nebo myslíte, že to nebude třeba? Že třeba postačí ten Parlodel na snížení prolaktinu, že třeba už bude ovulace normálně.. Když nikdy v životě před tím nebyla. Já už nevím co si myslet, i každý doktor říká něco jiného.
Moc děkuji za vaše rady a názory.