Nefrostomie v těhu, porod s nefrostomií. Máte zkušenost?

peagasis1017
23. únor 2017

Ahojda. Mate tady nektera zkusenosti s nefrostomii? Mela jsem nejdrive stent (2x vymena) pro kritickou hydronefrozu s permanentnim moc. katetrem. Ledvina neustale dilatovala, hrozilo 3x selhani, tak mi byla provedena nefrostomie. Stent a cevka z mocaku vytazeno. Ale ledvina, kterou mam "napichlou" stale boli... skube i rana me zlobi. Vyvod z ledviny se ucpava, to pak stoji za to. Otekaji mi nohy, zatim mam atb. Nastesti vzdy pri ucpani se uvolnilo, zatim, ale ty bolesti. Jak jste snasely,je normalni mit bolesti? A jak jste rodily? Cisar nebo spontalne? Bojim se o ledvinu pri tlaku u porodu a cisare se bojim komplet. Snad se nektera se zkuseosti najde. Dekuji.

misulinka44
24. únor 2017

Tohle ti musí doporučit tvůj lékař... Vyjádřit se jak gynekolog,tak nefrolog...tohle musíš řešit s odborníky. Osobně jsem teda pro CS

peagasis1017
autor
25. únor 2017

@misulinka44 Ano ja vim, jen jsem z toho trosku zblbla, pac lekari, co me videli... 3 doporucuji sekci a 3 normalni porod. Proto jsem chtela vedet, jestli s tim ma nekdo zkusenost a vubec, ohledne vseho co se nefrostomie tyka.