Nezvyklá slabá menstruace. O co může jít?

melinda97
26. led 2021

Ahoj, jen mám takový dotaz, protože vůbec nevím o co vlastně jde. Předem chci říct, že nejsem těhotná. Normálně mývám silnou bolestivou menstruaci ale poslední 2 měsíce prosinec a leden jsem vůbec nezaznamenala, že by to menstruace byla, protože jsem necítila žádnou bolest jen chvilkový tlak v podbříšku občas pobolívalo a ani jsem nemusela používat vložku kdykoli jsem cítila, že to že mně půjde šla jsem hned na záchod takže jsem to měla pod kontrolou ale krev stejná jako u menstruace... Nevím čím by to mohlo být, že by se mi najednou takhle změnila menstruace? Slabá bezbolestná menstruace nebo to není menstruace? Krev jsem měla 5 dní jakobych normálně menstruovala... tak nevím jestli už mám za sebou své dny nebo mě teprve čekají? Měla to takhle některá z vás? Snad tomu některá porozumíte🙂 Děkuji předem.

gracelove
27. led 2021

@melinda97 nevím, jestli jsem to dobře pochopila. Krev tedy stejná jako u menstruace? Viz " šla jsem hned na záchod takže jsem to měla pod kontrolou ale krev stejná jako u menstruace..."
Nebo vůbec žádná krev? Viz "ani jsem nemusela používat vložku"

Já kdysi měla, že mi MS úplně zeslábla, těhotenství to samozřejmě nebylo. A vyděsilo mě to. Dělo se to takhle dvakrát a šla jsem s tím ke gynekoložce. Tehdy jsem byla už bohužel v pokročilém stádiu neuroboreliozy, tak možná tělo prostě nefungovalo celkově, jak mělo. Tehdy na utz říkala, že sliznice je normálně narostlá, tak by to mělo přijít normálně...a přišlo, zase klasika, normálních 5 dní a první 3 dny bolestivé na Ibalgin. Od té doby se mi to už nestalo. Tak pokud to byla jiná MS než normálně, šla bych ke gynekologovi ;)

melinda97
autor
27. led 2021

@gracelove krev jsem měla normálně jako při menstruaci s tím rozdílem, že jsem nemusela používat vložku, jelikož když jsem to ucítila šla jsem hned na záchod. Ani večer nebyla potřeba vložka, protože té krvi bylo párkrát za den ale stejně silná jak při menstruaci jen bez bolesti. Takže vůbec netuším jestli to menstruace vůbec byla když mě nebolelo břicho jen 1.den v podbříšku a takový tlak občas.