icon

Nitroděložní tělísko - může vypadnout?

samikdamik2012
3. črc 2018
samikdamik2012
autor
3. črc 2018

Dobrý den ženy. Mám takový hloupý dotaz... Mám už rok nitroděložní tělísko... Je možné i přes něj otěhotnět? Už dva dny mě nějak zvláštně bolí podbřišek.. Nebo je možné při divocejsim sexu že by to tělísko vypadlo? Na netu jsem o tom nic nenašla. Děkuji za odpověď

lenula4
3. črc 2018

@samikdamik2012 Ano, jsou případy kdy žena otěhotní i přes tělísko, raději zajdi k dr. jestli máš podezření že není něco v pořádku.

samikdamik2012
autor
3. črc 2018

@lenula4 děkuji za odpověď. Asi zkusím nejdřív test a uvidím. Ale bohužel bydlím na vesnici a pro test se dostanu nejdřív v pátek. Jen mě zajímalo zda je to opravdu možné.

kjajule
3. črc 2018

Ano je možné i při tělísku otěhotnět, takových případů znám několik. A tělísko se může i posunout, to se taky občas stává proto by měl dr. při roční prohlídce dělat UTZ aby zjistil polohu tělíska. Raději se objednej k dr. i kdyby byl test negativní raději si zajdi 😉

samikdamik2012
autor
3. črc 2018

@kjajule Na kontrole jsem byla v březnu a vše bylo ok. Ale od dubna mám nového partnera, který má výrazně větší penis než předešlý partner 🙂 tak se bojím zda to nemohl nějak posunout...

kjajule
3. črc 2018

@samikdamik2012 Ano mohlo se stát, pokud máš problém a bolí tě v podbříšku mohlo se stát. Opravdu si dojdi na kontrolu 😉

mastik
4. črc 2018

Ano, mě nitroděložní tělísko vypadlo a následek bude mít brzy 4 roky 🙂 Měla jsem zavedený Gynefix, ale díky spoustě okolností jsem si nenechala zkrátit vlákno, takže jsem ho vytáhla někdy zřejmě s tamponem. Na jiný scénář jsme s mým doktorem nepřišli.

nijij
4. črc 2018

Toto je.moje tělísko. Účinkoval dva měsíce pak jsem otěhotněla, samo vypadlo jak jsem byla ve 3M těhotenství

samikdamik2012
autor
4. črc 2018

@mastik ahoj no já používám jedině tampony... Ještě jsem četla na netu že si mohu sama zkontrolovat zda je tělísko tam kde má být. Prý když si žena sáhne dovnitř měla by ty konce vlasku cítit, ale nevím buď špatně sahám nebo tam není 🙂 a nebo je to blbost.

samikdamik2012
autor
4. črc 2018

@nijij sakra a já všude čtu že otěhotnět přes tělísko je vzácné 🙂 no jak vidno asi ne.. 🙂 no koupím test a uvidím

nijij
4. črc 2018

@samikdamik2012 ono se mohlo stát že se zatlačilo dovnitř jako u me takže ochrana je na 0

samikdamik2012
autor
4. črc 2018

@nijij no a člověk si myslí jak je s tělískem chráněny... Ale je fakt že nic není stoprocentní... Jen mě tohle fakt nenapadlo že je to tak časté

mastik
4. črc 2018

@samikdamik2012 No právě, že já jsem zezačátku to vlákno nahmatala (byl to takový tenký vlasec), ale tam bylo důležité si ho pak nechat zkrátit na gyndě, až bude jisté, že se tělísko "usadilo", a to jsem neudělala. No stalo se, ale nelituju 🙂 Udělej si test a uvidíš.

pavla555
4. črc 2018

@nijij pěkný 🙂

budilinka
4. črc 2018

@nijij kraaaasne telisko! 😉

budilinka
4. črc 2018

@samikdamik2012 Neni telisko jako telisko. Nitrodelozni hormonalni system je 99,9999 % jistota 😉

samikdamik2012
autor
4. črc 2018

@budilinka hormonální je to drahé? Mám to obyčejné stalo nějakých osm stovek.... Nechtěla jsem to při kterém žena nemenstruuje...

rajani
4. črc 2018

@samikdamik2012 ano. U nehormonalnich je bohužel šance na selhání mnohem vyšší ;(

budilinka
4. črc 2018

@samikdamik2012 Ano, Mirena. Stala me 6000, ale jsem nesmirne spokojena. A o silnou menstruaci s nehormonalnim teliskem jsem fakt nestala. Ted jen obcas zaspinim a je pokoj. Mirenu mam skoro rok a pul zavedenou.

sabsabina
16. kvě 2020

Hezký den,mám takový trošku blbý dotaz jak prosím poznám že se mi uvolnilo nitroděložní tělísko ,nebo vypadlo ,
Před týdnem mě skončila menstruace ,a teď již týden mě bolí tak divně v pod bříšku,kolikrát až takové křeče svíravé ,a mám i tu pochvu takovou navlhnou až někdy výtok ,děkuji