Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    kjajule
    10. čer 2020    Čtené 518x

    MANUFAKTURA - Jak Natálka testovala...

    Byly jsme vybráni na testování dětské kosmetiky MANUFAKTURA a já jsem za to moc ráda. S touto značkou jsem doposud neměla žádné zkušenosti. O to víc jsem byla zvědavá, jak to dopadne a těšily jsme se s dětmi až dorazí balíček.

    Kosmetika je ryze českého původu s přírodními ingrediencemi, což je pro mě neuvěřitelné plus. Čím jsem starší, tím vybírám kosmetiku a jiné věci s větší pečlivostí a je to jeden z hlavních důvodů, proč se u nás tato kosmetika zařadí ke stálicím.

    Hned po rozbalení balíčku byla radost na obou stranách, já jsem ocenila hlavně lahvičky s pumpičkou, protože co si budeme povídat, je to opravdu praktické. A dcerka se zamilovala do krásných obrázků zvířátek na etiketách. Lahvičky jsou tak stylové, že je nemusíte schovávat do skříňky v koupelně, ale klidně je necháte venku a nebudou vám kazit estetické cítění.

    A jak to tedy u nás vypadalo? 

    K testování dorazily čtyři výrobky.

    Jemná dětská mycí & koupelová emulze s mandlovým a ovesným olejem. Ještě jednou musím vyzdvihnout, jak skvělé je mít kosmetiku s pumpičkou. Má to hned několik výhod. Nevypotřebujete velké množství najednou. Nestane se vám, že by se při nešikovnější manipulaci v dětských ručkách lahvička vylila. Vydrží vám tedy balení na delší dobu, protože si přesně nadávkujete množství, které potřebujete a zabráníte tím zbytečnému plýtvání. U mycí emulze jako takové mě překvapilo, jak hodně a krásně pění, ocenila hlavně dcerka, která pěnu miluje. Vůně je velmi příjemná a jemná a mytí s emulzí bylo opravdu příjemné i mně. Žádná vyschlá kůže po koupeli. 

    Jemný dětský vlasový šampon s ovesným olejem a panthenolem

    Tak mytí vlásků je u nás velké téma, většinou s doprovodem slziček nebo aspoň protestů. Dcerka má vlásky už poměrně dlouhé a nerada si je myje, protože pak vždy následuje česání, které nemá ráda o nic méně než to mytí. Šampon má taktéž příjemnou vůni a hustou pěnu jako mycí emulze a co bylo velkým pozitivem, že i když jsem nepoužila žádný kondicionér, vlásky šly rozčesat krásně. Takže, když jdeme teď mýt vlásky, tak už jen s Manufakturou, protože ta přece netahá 😉 .

    Jemný dětský výživný krém na tvář a tělo s mandlovým a ovesným olejem

    Tak tohle byl pro nás opravdu TOP výrobek, bez kterého už se neobejdeme. Opět s mojí oblíbenou pumpičkou, ale hlavně ta božská jemnost po aplikaci je k nezaplacení. Krém se krásně vstřebává, jednoduše nanáší a kůže je po něm opravdu heboučká k pomazlení. Jediné negativum, které vnímám, je velikost balení. Klidně by mohl být jednou tak velký, protože toho nebude nikdy dost a po téměř čtrnácti dnech testování máme méně než polovinu. 

    Pečující dětský olej s mandlovým, meruňkovým a ovesným olejem

    Hned se přiznám, že olejíčky jako takové moc nepoužívám, ale dala jsem mu šanci a neprohloupila jsem. Rozhodně zajistí jemnou a voňavou péči pokožky. Olejíček jsem použila i na sebe po holení nohou. Takový tip pro toho, kdo má citlivé nohy po holení, tak tenhle olejíček obstál na jedničku a už žádná červená a podrážděná místa. 

    Děkuji za možnost testování. Kosmetika se u nás stane stálicí v péči o pokožku. 

    #zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

    Pořídit jim parťačku na lumpárny byl rozhodně výborný nápad, všichni tři jsou prostě zlatíčka 😍😍😍

    To takhle dáte jednou malého chlapečka ostříhat po zimě k barberovi a ven vyleze mladý muž 🙂

    O jedno zlatíčko k muchlání doma navíc 🙂

    Každodenní sluníčko 🙂

    Trocha sněhu u babičky 🙂

    (2 fotky)

    Natálka včera 15 měsíců 🙂

    kjajule
    Zpráva byla změněna    18. pro 2017    

    Můj manžel je zlatej a moc mi pomáhá, ale když mám PMS a on den...tak to stojí taky ta to...Varim večeři cca hodinu stojím u plotny. Připravím stůl. Zavolám syna a manžela. Manžel si nanda brambory a květák tararku mu podám. Nandam synovi , nandam dceri. Upravím její porci na menší kousky, posadim ji do zidlucky a krmim jí. Po půlce porce začne plivat. Uklidim tedy její jídlo a zidlicku. Dám ji knížku na čtení a jdu si nandat na půl studený jídlo. Hazu do sebe svoje jídlo přitom 59x podávám knížku,piti...dojim.... utru louži po pití v tu chvíli dojida Manžel a pravi....je to jsem se konečně jednou v klidu a pořádně najedl!!! V tu chvíli si polykam jazyk a začne mi tikat oko...

    #vanoce_s_britaxromer Nas Jezisek pry cestuje timto "vozem" 😊. Pro nas je nekrasnejsi darek byt vsichni spolu 😍😍😍.

    Vyřezávání dýně letos splněno 🙂

    (2 fotky)

    Naše roční přenádherné štěstí ❤❤❤

    kjajule
    4. říj 2017    Čtené 401x

    Testování kosmetiky Uriage Bebe

    Jsem maminka dvou dětí Štěpánka (8 let) a Natálky (11 měsíců). Obě děti mají suchou pokožku, syn má slabý AE. Proto jsem byla velmi ráda, že jsem byla vybrána na testování právě této kosmetiky, se kterou i já mám dobré zkušenosti. Radost z balíčku byla obrovská a po rozbalení nadšení ještě větší.

    Už, když jsem se hlásila do testování, imponovalo mě to jak je tato řada kompaktní a snad ušitá na míru mé dceři. Všechny výrobky, jsme totiž nutně potřebovaly, znáte to.  Jediné co mi trošku chybí, je nějký krém do mrazu a větru na tvářičky, jinak nemohu snad nic vytknout.

    Všechny výrobky Natálka řádně vybalila a já jsem přečetla všechny příbalové informace. Poté jsem vše vyzkoušela na vlastní kůži já a Natálce jsem zatím jen na třech místečkách vyzkoušela mycí krém pro nejmenší, šampon pro nejmenší a hydratační tělové mléko pro nejměnší, tak aby jsme v případě, že nebude žádná reakce mohli vyzkoušet při koupání nejdříve tyto tři výrobky. Pak jsem musela udělat pořádek a celé řadě kosmetiky udělat místečko na poličce.

    Vzhledem k tomu, že reakce na kosmetiku u mě ani u Natálky nebyla žádná, mohli jsme započít testování. Sláva byla veliká jako celá Afrika... Natálka koupání zbožňuje a náležitě si ho užívá.

    Začneme tedy s těmito přípravky.

    Mycí krém pro nejmenší 

    Na začátek musím říct, že mám opravdu ráda, když je u mycího gelu nebo krému pumpička, protože je pak nanášení nejen jednodušší, ale i úsporné a nenalijete si do ruky nebo na houbu nepotřebné množství. Mycí krém má bílou barvu a opravdu krémovou konzistenci a přitom krásně hebce pění. Je krásně jemný a má příjemnou čistou, nepatrnou vůni. Po umytí a vysušení je pokožka nádherně heboučká a jestli doteď bylo vaše miminko k pomačkání, tak teď ho nejspíš sníte úplně. Tento mycí krém se rozhodně stane naším invetářem a nemáme ho naposledy.

    Šampon pro nejmenší 

    Šampon je naopak v tubě, je průhedný a jeho konzistence je gel. Natálka zatím neoplývá výraznou kšticí, proto nemůžu úplně objektivně zhodnotit tento výrobek. Vůně již známá a příjemná, vlásky po umytí jemné. Proto jsem teto výrobek vyzkoušela i na synovi. Šampon měl pěkně hustou pěnu, nepálil v očích ("prý") a vlasy měl po umytí jemné, což nebývá zvykem.

    Hydratační tělové mléko pro nejmenší 

    Tělové mléko je taktéž v tubě, ale i zde bych uvítala pumpičku jako je u mycího krému. Mám ty pumpičky prostě ráda. Mléko má oproti ostatním výrobkům trochu intenzivnější vůni. Je pro mě božsky příjemná evokuje ve mě naprotou čistotu a heboučké miminko. Konzistence mléka je taková akorát hustá, není to takové hutné mléko co by se špatně roztíralo, naopak to není ani vodové a neroztéká se. Prostě akorát, myslím, že ani v létě s ním neuděláte chybu. Krásně se roztírá, nezanechává skvrny na oblečení, hezky se vstřebává a není přitom mastné. Pokožka po něm zůstane krásně vláčná. Rozhodně je to další adept do našeho invetáře.

    Krém na přebalování pro nejmenší 

    Natálka je v partii plenek opravdu extrémně citlivá v podstatě jí sedí jen dva krémy na zadeček. U nich bohužel také musíme zůstat. Krém od Uriage jí jako jediný z čelé řady kosmetiky nepomohl. Má ovšem příjemnou konzistenci a hezky se roztírá, nezůstává taková ta pudrová vrstva. Určitě stojí za vyzkoušení.

    Sprej s Cu-Zn pro nejmenší na pokožku se sklonem k opruzeninám 

    Tento sprej zdá se naopak oproti krému na zadeček pro Natálku naprosto geniální, co krém nezachránil, naopak tento sprej jako akutní pomocník velmi rychle napravil. Rozprašovač je poměrně silný, takže stačilo jedno stříknutí. Konzistence je takový tekutý gel a barva mléčná. Bez parfemace. Šikovný pomocník i na cesty, ideální když potřebujete rychle zachránit před opruzeninou, která dle návodu nemusí být pouze v oblasti plenek. Natálka to tedy jinde nevyzkoušela protože trpí pouze na opruzeniny na zadečku, ale dá se použít například na opruzeniny či zapařená místa pod krkem, v podpaží. Určitě ocení i maminky s menšími miminky, která se tolik nehýbou a na toto trpí.

    Přípravek pro nejmenší na podrážděnou pokožku v okolí rtů 

    Natálka je pravidelná "dudlíkářka".  Navíc jí rostou zoubky, začala tím více slintat a na bradičce se jí objevily červené zarudlé místečka. Takže nadšení z tohoto krému bylo opravdu veliké. A musím říct, že se náramně vyplatilo. Krém je v tubičce a stačí vždy opravdu malinko. Je rychle rozetřený a zanechá na pusince takový ochranný film. Mazala jsem vždy na noc a ráno bylo opravdu na první pohled velké zlepšení. V podstatě stačilo pár namazání a zarudnutí zmizelo nadobro. Tento krém je nyní naším pravidelným pomocníkema při objevení červených míst po něm vždy sáhnu.Opravdu ho doporučuji všemi deseti.

    Krém pro nejmenší na pokožku se sklonem k tvrobě mléčných krust 

    Natálka s tímto nikdy velký problém neměla. Pár šupinek na hlavince občas má, ale nic významného. Těch posledních šupinek jí tento krémík opravdu zbavil a já doufám, že už natrvalo. Krém je v tubě a ve  vláskách se hezky roztírá, není tolik mastný a vaše miminko po zásahu nevypadá jako "zmoklá" slepice, to já velmi oceňuji, takže ho doporučuji.

    Minerální krém SPF 50+ pro nejmenší 

    Poslední testovací preparát. Bohužel ho nemáme otestovaný na velkém sluníčku, teď už prostě sluníčko tolik nepálí a v září počasí nebylo nic moc. Nicméně jsme otestovali konzistenci, která je vynikající. Na to, že má tento krém tak vysoký faktor se příjemné roztírá a je rychle vstřebaný, takže nemáte pocit mastnosti. Navíc na oblečení nezanecháva žádné skvrny a co mě na něm nejvíc zaujalo je, že jeho ochraný filtr je minerální. Pokud se někdo trošu zajímá o opalovací krémy, tak ty s minerálním filtrem jsou bezkonkurenčně lepší než ty chemické, takže v tomto já vidím jeho největší plus. Příští rok v létě to bude náš nejlepší kamarád.

    Abych to vše shrnula. S kosmetikou Uriage byla moje holčička nadmíru spokojená a já stejně tak s ní. Vůni si zamilovala opravdu celá rodina. Heboučké miminko si přeje každá maminka a s touto kosmetikou neuděláte rozhodně přešlap. Na poličce bude mít své místo vždy, mycí krém, tělové mléko, sprej s Cu-Zn a krém na okolí rtů. Testování celkově bylo velmi příjemné, protože Natálka koupání opravdu zbožnujě. Já moc děkuji za příležitost tuto kosmetiku vyzkoušet. 

    Kdo má zájem tak kosmetika je k dostání zde 😉

    http://https://uriage.drmax.cz/?_ga=2.133235342.128129317.1504504997-76782027.1479718078

    #test_uriage Testování s kosmetikou Uriage už skončilo. Rozhodla jsem se, že daruji jeden krém, který už nebudeme potřebovat někomu kdo ho potřebuje a bude mu více užitečný. Jde o krém pro nejmenší na pokožku se sklonem k tvorbě mléčných krust. Natálka už s tímto problém nemá krémík je párkrát použitý a já věřím, že někomu udělá radost , tak si o něj napište a já ráda pošlu 😉 Moje recenze na kosmetiku najdete v mém článku zde https://www.modrykonik.cz/blog/kjajule/article/test_uriage-testovani-kosmetiky-uriage-cpap2f/

    a pokud se na někoho nedostane tak ho můžete zakoupit zde https://www.drmax.cz/ur-1ere-soin-croutes-de-la...

    Kdo napíše první a opravdu ho potřebuje bude jeho 😉

    #test_uriage Testování je u konce . Kosmetika je skvělá a já i Natálka jí můžeme jedině doporučit. Článek na mém blogu 😉

    kjajule
    Zpráva byla změněna    13. zář 2017    

    #test_uriage Ve vaně je téměř nemožné ji vyfotit, koupání miluje a s kosmetikou Uriage je to paráda 😀

    (2 fotky)
    kjajule
    Zpráva byla změněna    11. zář 2017    

    #test_uriage Můj malý králíček po koupeli s kosmetikou Uriage 🙂 .

    kjajule
    Zpráva byla změněna    10. zář 2017    

    Je to strašnej fofr...ale je tak božská a tolik jí milujeme 😍😍😍❤❤❤
    Potřebuju to zastavit ať je mám oba ještě "chvilku" maličkatý....🙏🙏🙏

    (2 fotky)

    #test_uriage Krém na podrazdenou pokožku okolí rtů je naprosto báječný 😉

    Dneska cestou ze školy jsem se vážně pobavila...
    Já:"Máte domácí úkol?"
    Štěpán: "Ne, ale mám si dopsat písanku....jsem to nestihnul..."
    Já:"A co jsi prosímtě nestihnul?"
    Štěpán: " No představ si mami!!! Oni nám zmenšily řádky!!! Já jsem to chtěl mít hezký, ale ty malý písmenka mi moc nejdou, tak jsem to nestihul...Jako přijdeš si takhle do třetí třídy a zmenší ti písmenka...to jsem fakt neviděl"
    😂😂😂

    #test_uriage Tak ode dneška testujeme krém na přebalování , jsem opravdu zvědavá, protože Natálka je extrémně citlivá v oblasti plenek...Když bude vše OK pustíme se i do spreje s Cu Zn na pokožku se sklonem k opruzeninám 🙂

    (3 fotky)

    #test_uriage Testování v plném proudu 🙂 Vůni jsem si naprosto zamilovala nejen já....😍😍😍

    #test_uriage Máme zabydleno..... 🙂

    (2 fotky)

    #test_uriage Dnes Natálce přišel balíček. S radostí můžeme začít naše první testování 🙂 Moc děkujeme za příležitost už se těším 🙂

    (3 fotky)

    Můj milovaný králíček 😍😍😍

    kjajule
    25. srp 2017    Čtené 969x

    Porod princezny 🙂

    Druhé miminko jsme s manželem plánovali, neplánovali skoro 8 let. Dlouho jsme druhé dítě nechtěli, až jsme po dlouhých letech dospěli k názoru, že ještě jedno dítě chceme a tak jsme měli v bříšku náš druhý poklad 🙂

    Těhotenství bylo po zdravotní stránce bez problému, ovšem já už jsem občas měla co dělat. Přecejen ,když máte první dítě ve 22 je to dost rozdíl,ve 30 už cítíte, že to tělo je na tom fakt huř 😀. Na druhou stranu musím říct, že jsem si to více užila než s prvním, protože už jsem nebyla tak vyjukaná a brala vše tak jak přišlo bez zbytečného řešení. A užívali jsme si to všichni včetně manžela a syna 🙂

    Ve 38tt jsem byla předána svým dr. do porodnice na Mělníku. Tam mi také udělali UTZ s odhadem váhy 3600g, no bude to pěknej kousek a hodně ubývá plodová voda. Kontrolní UTZ ve 40tt odhad 3800g, miminko je už hodně namačkané v děloze a co víc plodové vody opravdu hodně málo, čípek pevný jako skála k porodu to nevypadá ☹ Paní doktorka mě tedy ukecala, že pokud se to nerozjede samo, tak 40+5 tt nástup na vyvolání.

    Tak se tedy stalo  40+5tt 9.10.2016  12:00 neděle jsem nastoupila do porodnice na vyvolání té naší princezny, které se ven stále ale vůbec nechtělo.

    Přijala mě dr. Irina Shishkina.

    Sepsala se mnou papíry, přičemž mě pochválila za první porod, že jsem si nenechala dát nic na bolest a dala to bez nástřihu se dvouma stehama 😀

    Po ubytování na pokojíčku, kde jsem byla zatím sama mi v podstatě celé odpoledne dělali monitory. Holčička byla ve stresu (pravděpodobně z nedostatku plodové vody) a každý druhý monitor měla tachykardii a dr. uvažovala o císaři. Nakonec se princezna večer umoudřila a uklidnila se, paní doktorka se tedy rozhodla, že to zkusíme přirozeně. Ani nevíte jak se mi ulevilo, opravdu jsem chtěla rodit "normálně".

    19:30 Zavedena první tableta k preindukci porodu(příprava porodních cest), pokud bych měla bolesti mám si dojít za sestrou a dá mi něco na bolest abych se vyspala a odpočinula si. Ale to bych nebyla já že. Už u prvního porodu jsem si nic nevzala tak proč teď žejooo 😀

    Od 23:00 jsem měla nepravidelné bolesti 3,8,10 minut. Tak hrozně jsem se těšila i bála, že bych stejně neusnula, takže nemělo smysl si chodit pro něco na bolest a taky jsem potřebovala mít pocit, že už se konečeně něco děje a rozhodně jsem to nechtěla zastavovat 😀 Takhle to pokračovalo až do rána.

    Ráno jsem se v podtatě těšila na vyšetření, až mi paní dokrotrka sdělí, že jsem já nevim na kolik prstů otevřená a jak jsem šikovná, že jsem to v noci hezky prodýchala.

    7:15 vyšetření otevřená na 1cm!!!! "Trochu" mě chytla panika, že to bude trvat víc než 18 hodin jako poprvé a navíc mě přešly ty bolesti, takže zase nic...No nicméně mi paní doktorka zavedla další tabletu tentokrát  k indukci porodu, aby se to tedy rozjelo a já už mohla začít rodit 😀 

    Sestřička mi udělala monitor, kde bylo vše v pořádku, kontrakce a mnou vysněné kopce na papíře monitoru žádné...

    Courala jsem se na pokoj , který byl jen přes chodbu. Za dvě hodinky prý uděláme další monitor a vyšetření, kdyby cokoliv mám hned volat na sestřičku

    8:30 přišla první pořádná bolest co už jsem fakt musela prodýchat až mi to podlomilo kolena...jupí...😀 v tu chvíli jsem si vážně připadala zase divně...já se na tu bolest těším no vážně, ženská, která nerodila nepochopí 😀

    Další kontrakce za 5 minut a další a další , volám tedy sestřičce, že mám kontrakce, přiběhla za mnou, že uděláme monitor a za chvilku přijde dr. ,je ted na příjmu ,mě zkontrolovat. Jdeme tedy na sesternu, ale já hlásím že v leže to rozhodně nedám, natáčí mi tedy monitor ve stoje kontrakce po 3 minutách a kopečky na monitoru minimální !!! Všechna bolest mi jde do kříže a já si už slušně funím. Přijde dr. koukne na monitor a nechce se jí věřit , že tam nejsou žádné kopečky, že podle toho jak funím už rodím.No vyšetří mě a hlásí 4cm 😀 RODÍME !!! Zavolejte si manžela, sestřička vám pomuže na pokoj si zabalit a šup na porodní sál 🙂

    9:10 Volám manžela ať vyrazí, že už rodíme, poberu si tašku, kterou mi sestřička vezme a nese na sál. Mám pomalu dojít na sály na konci chotby a ona jde napřed to připravit. No řeknu vám ta cesta cca 20metrů na sály mi trvala fakt dlouho kontrakce po minutě a já se tam zaboha nemohla dofunět. 

    Zdolala jsem Sněžku (rozuměj porodní sál) 😀 a sestřička velí přípravu. Tak jsem si říkala, že mi to pomuže aby se to rozjelo pořádně a já nemusela zase nějakých 18 hodin rodit , takže proběhl klistýr s kotrakcema po minutě. Dorazil manžel a vyměnily se mi por. asistentky. Přišla slečna Dospivová, strašně mladá slečna, ale opravdu moc milá. Naložila jsem se do sprchy a ted to přišlo jedna VELKÁ kontrakce, která v podstatě skončila až porodem, bez přestávky delší jak 10 vteřin.... Byla jsem absolutně ochromená, bolest byla neuvěřitelně intenzivní a já čekala až se mi uleví...nic 10 vteřin to sláblo a pak nanovo...ty intervaly bolesti se prodlužovaly a přestávka už pak nebyla žádná. Čas už jsem nesledovala vůbec. Prosila jsem o něco na bolest.

    Přišla moje dr. k porodu paní dr. Egyedová, milá ale bylo vidět, že toho má dost další dva porodní boxy byli plné a všechny rodila ona.Mělo přijít vyšetření, ale já se opravdu za boha nemohla v tý jedný bolesti dostat na křeslo, byla jsem v jedný křeči a museli mi hodně pomáhat abych si tam lehla. Otevřená na 8cm, já totálně vyřízená lilo ze mě tak, že mi manžel musel v podstatě permanentně utírat čelo abych vůbec viděla. Prosila jsem o něco na bolest, protože jsem si fakt myslela, že mě to přepůlí nebo, že tohle už prostě nevydržím a praští to tam se mnou. 

    PA zkoušela, že za odměnu mi dají miminko, opravdu byla v tu chvíli tak milá, že jsem měla co dělat abych jí neposlal někam ... Všechno to bylo jako tech 18 hodin u prvního porodu v kostce najednou...☹

    Dr. mi ještě píchá vodu, protože ta s podivem ještě nepraskla.

    PA mi tedy na svolení lékařky "něco" píchla a povídá, že to zabere za cca 10 minut....no to né to kdybych věděla, tak jí rovnou řeknu at si to nechá...no nic tedy jdu s pomocí manžela znova do sprchy, ale jsem tam tak 3 minuty a už chci prostě tlačit !

    PA mi tedy říká at jdu na křeslo a , že dojde pro dr. dobelhám se zase na křeslo s pomocí manžela a pak jsem si tedy už zařvala a to dle mého dost... PA tedy svolí ať si trochu přitlačím...tak jsem si trochu "přitlačila".... V tom přichází (letí) dr. ....no ted to mám trošku v mlze protože to byla rychlost...trochu jsem si přitlačila to jo...jenže jsem citíla jak to ve mě hrklo a já vytlačila hlavičku....v tu ránu si dr. sedá mě mezi nohy řve na PA at volá rychle dětský....PA volá na dětský drží doktorce rukavice jednu si nasadí ta druhá se jí protrhne , tak jí dr. hází na zem a obě na mě křičí ať tlačím!!!

    Jenže ted kontrakce prostě nikde, jako když utne cítím šílený tlak, ale kontrakce žádná. Dr. s PA na mě znovu zakříčí at tlačím , tak se nadechnu a zatlačím...nic...znovu se nadechnu zavřu oči drtím manželovi ruku PA se mi chystá skočit na břicho , ale nestihla to tlačím cítím jak vyklouzne a dr. ji chytá je VENKU !!!

    Nevím kde se tam vzali primářka dětského a dětská sestra, ale hned mi berou můj uzlíček vedle na vyhřívané lůžko...ja se ptám manžela proč nekřičí..chvilku je ticho a pro mě je to jako hodiny buší mi v hlavě a pravděpodobně se mi zastavilo srdce....až konečně šlyším ten nejkrásnější pláč na světě.....BOŽE DÍKY!!!

    Paní primářka hlasí, že máme holčičku a je v pořádku, zasekla se o ramínka a trochu se přidusila.

    10.10.2016     9:55   3900g a ptá se jak se bude jmenovat . No přece Natálie 😀 Princezna naše 🙂 

    Davájí mi jí ....je nádherná stejně jako byl brácha a já jsem se zase okamžitě zamilovala 🙂

    Pak jsem dostala asi hodinouvou totální zimnici, Natálku si vzala dr. na pozorování a přinesou mi ji za hodinku až si jí zkontrolují. 

    Dr. mě šije...ptám se jestli mě musela natřihnout...odpověď : " Zbláznila jste se, vždyt já měla co dělat abych jí chytla..." 😀 

    Dva stehy jako u prvního...pohodááá 😀

    Natálku mi po skončení zimnice vracejí a pak už jsme pořád jen spolu.

    PODĚKOVÁNÍ: Samozřejmě personálu, ale hlavně mému manželovi, protože když šel k prvnímu porodu, tak nechtěl být ani přímo u porodu, jelikož se bál že se složí krev mu nedělá dobře...Příchod na svět naší dcery sledoval celý a díval se všude... viděl jak se drala na svět a díval se i na porod placenty...S pokorou mi po porodu poděkoval za obě děti a za to že mohl být u toho, když přišly na svět 🙂

    SCHRNUTÍ: Porod obou dětí byl pokaždé jiný a pokaždé jinak intenzivní...první byl klidný, pomalý, bolest se táhla dlouho (18) hodin od prasknutí vody...bez problému a bez medikace Štěpánek se narodil a hned mi ho dali na břicho... Druhý porod byl až moc rychlý 1hod 25minut bolest byla intenzivní a fakt šílená ...odpovídá to těm18 hodinám v kostce a byl vyvolávaný medikací...Natálka to měla trochu těžší a zasekla se o ramínka.

    Každopádně obě moje děti miluju a stály za všechnu bolest světa .

    Hurá,dočkala jsem se... už má vlásky na sponky 😍

    Nebyl jste teď někdo na Snezce? Chtěli bychom výjet nahoru lanovkou a dolů pěšky. Dceru (10 mesicu)budu mít v nositku syn (8 let ) půjde po svých. Jaké jsou fronty na lanovku? Kudy dolů abych to dala s nositkem? Potřebuji co nejkratší cestu a vyšlo mi to na Snezka-Ruzohorky-Pec...je to schůdne dáme to?

    Dneska ji manžel úspěšně odložil i s nositkem 😍....ta dovolená dělá divy 😎

    Dneska vytuhla u manžela 😍

    Já jsem dneska relaxovala v lese...🙂