kjajule
10. čer 2020
518 

MANUFAKTURA - Jak Natálka testovala...

Byly jsme vybráni na testování dětské kosmetiky MANUFAKTURA a já jsem za to moc ráda. S touto značkou jsem doposud neměla žádné zkušenosti. O to víc jsem byla zvědavá, jak to dopadne a těšily jsme se s dětmi až dorazí balíček.

Kosmetika je ryze českého původu s přírodními ingrediencemi, což je pro mě neuvěřitelné plus. Čím jsem starší, tím vybírám kosmetiku a jiné věci s větší pečlivostí a je to jeden z hlavních důvodů, proč se u nás tato kosmetika zařadí ke stálicím.

Hned po rozbalení balíčku byla radost na obou stranách, já jsem ocenila hlavně lahvičky s pumpičkou, protože co si budeme povídat, je to opravdu praktické. A dcerka se zamilovala do krásných obrázků zvířátek na etiketách. Lahvičky jsou tak stylové, že je nemusíte schovávat do skříňky v koupelně, ale klidně je necháte venku a nebudou vám kazit estetické cítění.

A jak to tedy u nás vypadalo? 

K testování dorazily čtyři výrobky.

Jemná dětská mycí & koupelová emulze s mandlovým a ovesným olejem. Ještě jednou musím vyzdvihnout, jak skvělé je mít kosmetiku s pumpičkou. Má to hned několik výhod. Nevypotřebujete velké množství najednou. Nestane se vám, že by se při nešikovnější manipulaci v dětských ručkách lahvička vylila. Vydrží vám tedy balení na delší dobu, protože si přesně nadávkujete množství, které potřebujete a zabráníte tím zbytečnému plýtvání. U mycí emulze jako takové mě překvapilo, jak hodně a krásně pění, ocenila hlavně dcerka, která pěnu miluje. Vůně je velmi příjemná a jemná a mytí s emulzí bylo opravdu příjemné i mně. Žádná vyschlá kůže po koupeli. 

Jemný dětský vlasový šampon s ovesným olejem a panthenolem

Tak mytí vlásků je u nás velké téma, většinou s doprovodem slziček nebo aspoň protestů. Dcerka má vlásky už poměrně dlouhé a nerada si je myje, protože pak vždy následuje česání, které nemá ráda o nic méně než to mytí. Šampon má taktéž příjemnou vůni a hustou pěnu jako mycí emulze a co bylo velkým pozitivem, že i když jsem nepoužila žádný kondicionér, vlásky šly rozčesat krásně. Takže, když jdeme teď mýt vlásky, tak už jen s Manufakturou, protože ta přece netahá 😉 .

Jemný dětský výživný krém na tvář a tělo s mandlovým a ovesným olejem

Tak tohle byl pro nás opravdu TOP výrobek, bez kterého už se neobejdeme. Opět s mojí oblíbenou pumpičkou, ale hlavně ta božská jemnost po aplikaci je k nezaplacení. Krém se krásně vstřebává, jednoduše nanáší a kůže je po něm opravdu heboučká k pomazlení. Jediné negativum, které vnímám, je velikost balení. Klidně by mohl být jednou tak velký, protože toho nebude nikdy dost a po téměř čtrnácti dnech testování máme méně než polovinu. 

Pečující dětský olej s mandlovým, meruňkovým a ovesným olejem

Hned se přiznám, že olejíčky jako takové moc nepoužívám, ale dala jsem mu šanci a neprohloupila jsem. Rozhodně zajistí jemnou a voňavou péči pokožky. Olejíček jsem použila i na sebe po holení nohou. Takový tip pro toho, kdo má citlivé nohy po holení, tak tenhle olejíček obstál na jedničku a už žádná červená a podrážděná místa. 

Děkuji za možnost testování. Kosmetika se u nás stane stálicí v péči o pokožku. 

#test_manufaktura 

#zkusenosti_manufaktura_babyfriendly

#recenze

Začni psát komentář...

Odešli