kjajule
4. říj 2017
402 

Testování kosmetiky Uriage Bebe

Jsem maminka dvou dětí Štěpánka (8 let) a Natálky (11 měsíců). Obě děti mají suchou pokožku, syn má slabý AE. Proto jsem byla velmi ráda, že jsem byla vybrána na testování právě této kosmetiky, se kterou i já mám dobré zkušenosti. Radost z balíčku byla obrovská a po rozbalení nadšení ještě větší.

Už, když jsem se hlásila do testování, imponovalo mě to jak je tato řada kompaktní a snad ušitá na míru mé dceři. Všechny výrobky, jsme totiž nutně potřebovaly, znáte to.  Jediné co mi trošku chybí, je nějký krém do mrazu a větru na tvářičky, jinak nemohu snad nic vytknout.

Všechny výrobky Natálka řádně vybalila a já jsem přečetla všechny příbalové informace. Poté jsem vše vyzkoušela na vlastní kůži já a Natálce jsem zatím jen na třech místečkách vyzkoušela mycí krém pro nejmenší, šampon pro nejmenší a hydratační tělové mléko pro nejměnší, tak aby jsme v případě, že nebude žádná reakce mohli vyzkoušet při koupání nejdříve tyto tři výrobky. Pak jsem musela udělat pořádek a celé řadě kosmetiky udělat místečko na poličce.

Vzhledem k tomu, že reakce na kosmetiku u mě ani u Natálky nebyla žádná, mohli jsme započít testování. Sláva byla veliká jako celá Afrika... Natálka koupání zbožňuje a náležitě si ho užívá.

Začneme tedy s těmito přípravky.

Mycí krém pro nejmenší 

Na začátek musím říct, že mám opravdu ráda, když je u mycího gelu nebo krému pumpička, protože je pak nanášení nejen jednodušší, ale i úsporné a nenalijete si do ruky nebo na houbu nepotřebné množství. Mycí krém má bílou barvu a opravdu krémovou konzistenci a přitom krásně hebce pění. Je krásně jemný a má příjemnou čistou, nepatrnou vůni. Po umytí a vysušení je pokožka nádherně heboučká a jestli doteď bylo vaše miminko k pomačkání, tak teď ho nejspíš sníte úplně. Tento mycí krém se rozhodně stane naším invetářem a nemáme ho naposledy.

Šampon pro nejmenší 

Šampon je naopak v tubě, je průhedný a jeho konzistence je gel. Natálka zatím neoplývá výraznou kšticí, proto nemůžu úplně objektivně zhodnotit tento výrobek. Vůně již známá a příjemná, vlásky po umytí jemné. Proto jsem teto výrobek vyzkoušela i na synovi. Šampon měl pěkně hustou pěnu, nepálil v očích ("prý") a vlasy měl po umytí jemné, což nebývá zvykem.

Hydratační tělové mléko pro nejmenší 

Tělové mléko je taktéž v tubě, ale i zde bych uvítala pumpičku jako je u mycího krému. Mám ty pumpičky prostě ráda. Mléko má oproti ostatním výrobkům trochu intenzivnější vůni. Je pro mě božsky příjemná evokuje ve mě naprotou čistotu a heboučké miminko. Konzistence mléka je taková akorát hustá, není to takové hutné mléko co by se špatně roztíralo, naopak to není ani vodové a neroztéká se. Prostě akorát, myslím, že ani v létě s ním neuděláte chybu. Krásně se roztírá, nezanechává skvrny na oblečení, hezky se vstřebává a není přitom mastné. Pokožka po něm zůstane krásně vláčná. Rozhodně je to další adept do našeho invetáře.

Krém na přebalování pro nejmenší 

Natálka je v partii plenek opravdu extrémně citlivá v podstatě jí sedí jen dva krémy na zadeček. U nich bohužel také musíme zůstat. Krém od Uriage jí jako jediný z čelé řady kosmetiky nepomohl. Má ovšem příjemnou konzistenci a hezky se roztírá, nezůstává taková ta pudrová vrstva. Určitě stojí za vyzkoušení.

Sprej s Cu-Zn pro nejmenší na pokožku se sklonem k opruzeninám 

Tento sprej zdá se naopak oproti krému na zadeček pro Natálku naprosto geniální, co krém nezachránil, naopak tento sprej jako akutní pomocník velmi rychle napravil. Rozprašovač je poměrně silný, takže stačilo jedno stříknutí. Konzistence je takový tekutý gel a barva mléčná. Bez parfemace. Šikovný pomocník i na cesty, ideální když potřebujete rychle zachránit před opruzeninou, která dle návodu nemusí být pouze v oblasti plenek. Natálka to tedy jinde nevyzkoušela protože trpí pouze na opruzeniny na zadečku, ale dá se použít například na opruzeniny či zapařená místa pod krkem, v podpaží. Určitě ocení i maminky s menšími miminky, která se tolik nehýbou a na toto trpí.

Přípravek pro nejmenší na podrážděnou pokožku v okolí rtů 

Natálka je pravidelná "dudlíkářka".  Navíc jí rostou zoubky, začala tím více slintat a na bradičce se jí objevily červené zarudlé místečka. Takže nadšení z tohoto krému bylo opravdu veliké. A musím říct, že se náramně vyplatilo. Krém je v tubičce a stačí vždy opravdu malinko. Je rychle rozetřený a zanechá na pusince takový ochranný film. Mazala jsem vždy na noc a ráno bylo opravdu na první pohled velké zlepšení. V podstatě stačilo pár namazání a zarudnutí zmizelo nadobro. Tento krém je nyní naším pravidelným pomocníkema při objevení červených míst po něm vždy sáhnu.Opravdu ho doporučuji všemi deseti.

Krém pro nejmenší na pokožku se sklonem k tvrobě mléčných krust 

Natálka s tímto nikdy velký problém neměla. Pár šupinek na hlavince občas má, ale nic významného. Těch posledních šupinek jí tento krémík opravdu zbavil a já doufám, že už natrvalo. Krém je v tubě a ve  vláskách se hezky roztírá, není tolik mastný a vaše miminko po zásahu nevypadá jako "zmoklá" slepice, to já velmi oceňuji, takže ho doporučuji.

Minerální krém SPF 50+ pro nejmenší 

Poslední testovací preparát. Bohužel ho nemáme otestovaný na velkém sluníčku, teď už prostě sluníčko tolik nepálí a v září počasí nebylo nic moc. Nicméně jsme otestovali konzistenci, která je vynikající. Na to, že má tento krém tak vysoký faktor se příjemné roztírá a je rychle vstřebaný, takže nemáte pocit mastnosti. Navíc na oblečení nezanecháva žádné skvrny a co mě na něm nejvíc zaujalo je, že jeho ochraný filtr je minerální. Pokud se někdo trošu zajímá o opalovací krémy, tak ty s minerálním filtrem jsou bezkonkurenčně lepší než ty chemické, takže v tomto já vidím jeho největší plus. Příští rok v létě to bude náš nejlepší kamarád.

Abych to vše shrnula. S kosmetikou Uriage byla moje holčička nadmíru spokojená a já stejně tak s ní. Vůni si zamilovala opravdu celá rodina. Heboučké miminko si přeje každá maminka a s touto kosmetikou neuděláte rozhodně přešlap. Na poličce bude mít své místo vždy, mycí krém, tělové mléko, sprej s Cu-Zn a krém na okolí rtů. Testování celkově bylo velmi příjemné, protože Natálka koupání opravdu zbožnujě. Já moc děkuji za příležitost tuto kosmetiku vyzkoušet. 

Kdo má zájem tak kosmetika je k dostání zde 😉

http://https://uriage.drmax.cz/?_ga=2.133235342.128129317.1504504997-76782027.1479718078

#test_uriage

Začni psát komentář...

Odešli