Norethisteron na spuštění menstruace?

kristy82
13. bře 2016

Nechci se tady zas opakovat, jako ve všech svých dotazech, ale budu muset: 10. měsíc po vysazení antikoncepce, první 3 měsíce MS a ovulace v pohodě, pak 3 měsíce bez, Gynex, MS přišla sama 91. DC, další cyklus opět anovulační, dr. napsala Norethisteron a pak Clostilbegyt, řekla jsem jí, že věřím že MS přijde sama, že ten Norethisteron brát nechci, tak jsem ho nebrala, MS přišla 36.DC (od 30. bylo špinění), brala jsem teda ten Clostilbegyt, nicméně absolutně bez účinku (potvrzeno UTZ), rozhodla jsem se, že další měsíc ho už brát nebudu, nakoupila jsem sojové izoflavony, které by měly fungovat obdobně, kontryhel, taky už několik měsíců užívám Inositol...a o co mi jde teď? Jsem 37. DC a nedorazilo zatím ani špinění, obávám se, že tentokrát MS zase delší dobu nepříjde :( Ráda bych ale cyklus rozjela, ať můžu začít brát ty izoflavony a kontryhel, ať se to někam pohne, protože ještě asi bude trvat dost dlouho, než se mi cyklus srovná. Mám tu pořád recept na ten Norethisteron, nevím, jestli ho teda brát nebo ne :( Co jsem o něm vyčetla, že se používá na oddálení MS a to přece není můj případ. Předepsal vám ho dr. na podobný případ, když se snažíte o mimi? Ještě dodám, že mám šílené akné po vysazení ant., lehce zvýšenou hladinu testorenu a četla jsem, že Norethisteron může akné hodně zhoršit :( To už bych se ale asi zbláznila, protože to nejen hrozně vypadá, ale i dost bolí :(

kristy82
autor
16. bře 2016

To tu vážně nikdo nebral Norethisteron? 😒 Pořád nic, nevím, co dělat, jestli ho brát nebo raději zajít na vyvolávačku - Agolutin...

ivett4
29. bře 2016

Norethisteron je na zastavení krvácení,oddálení menzes a na zastavení ovulace.Já ho beru měsíc,akné nemám...ale beru ho na opětovné krvácení a po kyretáži.Beru ho v kuse ,abych neměla menzes vůbec.

adkatt
18. dub 2016

Kdyz se bere norethisteron v druhé polovine cyklu tak ovulaci nezastavuje... ja ho brala na oddaleni kvuli operaci... brala jsem ho 3 dny a pak mi za dva dny MS dorazila... a zadne problemy jsem pri nem nemela... akorat ted mam cyklus uz 33dni a MS porad nikde... mozna to je zakrokem a nebo mi to rozhazel norethisteron... v patek jdu na kontrolu tak uvidime...

kastanek87
11. kvě 2016

Já beru norethisteron protože mám hemoragickou cystu,oddálí to sice MS ale mel by pomoci, aby cysta poté odešla s MS. A vůbec se toho nebojím,četla jsem i sestra na gynde mi to říkala,že právě naopak to podporuje těhotenství,když se někdo snaží.

uzivatelkapetra
3. kvě 2017

Ahojte, můžu poprosit zkušenosti po kolika dnech od dobrání vám došla ms? Já ho brala týden 3x1 a dnes je čtvrtý den od vysazení a pořád nic, ani nic necítím.
Díky

marketdo
25. kvě 2017

@uzivatelkapetra Ahoj, jaký je u tebe průběh? Také jsem dostala Norethisteron na spuštění MS a poté má následovat Clostilbegyt...Norethisteron beru třetí den 3x1 a stále nic.

uzivatelkapetra
25. kvě 2017

@marketdo ahoj, to přijde po dobrání. U mě 7 dní 3x1 a pak kolem pátého dne po vysazení to dorazilo 🙂

marketdo
26. kvě 2017

@uzivatelkapetra ahoj, děkuji za odpověď🙂 já si ted vlastně uvědomila, že nevím, jak dlouho ho mám užívat. Doktor mi neřekl. 5 dní a počkat na MS?

uzivatelkapetra
26. kvě 2017

@marketdo já brala jak jsem psala výše 7 dní

boobinka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz