Očistky nebo menstruace?

12. zář 2022

Ahojte, můžete mi poradit jak poznám očistky od první menstruace po porodu? Dnes končím šestinedělí, včera už z očistků zbylo jen velice slabé špinění, někdy už celý den vůbec nic.. a dnes zas nacucnutá vložka (asi?) krví, ale ne úplně takovou jak jsem byla zvyklá u menstruace před porodem.. tahle byla světlejší a trochu do hněda. Plně kojím, poslední dny dost často a tak jsem MS očekávala o hodně později :D Zítra jdu k Dr. na kontrolu, pozná jestli je to MS nebo ještě očistky? Chtěla bych si nechat napsat HA a začít co nejdřív užívat, je to možné i bez MS?

curliess
12. zář 2022

Začít užívat HA můžeš i bez MS, jen jsi chráněna až od druhého platíčka. Osobně si myslím že to budou v tvém případě ještě očistky, taky jsem to tak měla, už už to několikrát vypadalo že už konec a pak se vrátilo krvácení.

kiluau
12. zář 2022

Měla jsem to stejně, hlavně se mi to opakovalo co 14 dní, doktorka mi předepsala hormonální gestagenní antikoncepci a vše se srovnalo - normálně jsem kojila a ms jsem neměla. Ta přišla až když jsem omezovala kojení.