Očistky 5 týdnů po porodu. Nebo MS před ukončením šestinedělí?

kejcvil
3. led 2020

Ahoj . V neděli to bude 5 týdnů co mám po porodu, poslední dva týdny jsem už ocistky skoro neměla. Vycházel ze mě jen takový žlutavý , světlý výtok. Včera k večeru jsem začla špinit zase krvavě a během dneska se mi rozjelo silnější krvácení a trochu mě poboliva břicho jako při MS , krev je tmavá a intenzita krvácení asi jako při moji běžné menstruaci před otěhotněním. Připadá mi to spíš jako bych už dostala menstruaci ,ale na vložce jsem objevila ještě takové malé kusy. Nevím k čemu bych je přirovnala, ale nevypadalo to jako sražena krev, ale spíš jako nějakej "Blanky" , nebo tak něco. Je možné že už jsem 5 týdnů po porodu dostala MS, ještě k tomu kojim. Měl to tak někdo že se vám dostavila ms ještě před ukončením šestinedělí? Můj doktor dnes neordinoval a nechtěla jsem hned letět na pohotovost.

wxkatuska
3. led 2020

@kejcvil proc hned letet na gyndu? Uvidite za mesic. Spis to ale budou jeste ocistky. Pokud nemate horecku, silne bolesti atd., tak nevidim duvod k predcasne navsteve lekare.

kejcvil
autor
3. led 2020

@wxkatuska napadlo mě jestli by to třeba nemohlo být že ve mě něco zůstalo a budu muset na čištění. Ale nevedela jsem, že by to muselo být za doprovodu horečky a bolestí.

leymea
3. led 2020

Měla jsem to tak. Týden před koncem sestinedeli jsem začala opět krvácet. Bezbolestne a prirovnala bych to klasické MS. Na kontrole po sestinedeli jsem se na to ptala a prý to klidně MS být mohla. Každopádně pak už se nedostavila a přišla dva týdny po tom co jsem přestala kojit (kojila jsem půl roku).

eithelwing
3. led 2020

Myslím, že čtyři týdny po porodu ocistky tak nejak vysumely a pár dní před koncem šestinedělí jsem dostala ms. Kojila jsem a prd platné. 🤦😀
Prvni ms byla takova nijaka, do další ms to bylo snad měsíc a půl.

wxkatuska
3. led 2020

@kejcvil stoupajici teplota atd. signalizuje zanet. Na gyndu stejne za chvilku pujdete, takze ja osobne bych neplasila. To ze se znovu rozjelo krvaceni neni v sestinedeli nic neobvykleho.

me_druhe_ja
3. led 2020

Já krvácela celejch 6 neděl...nebylo to nijak intenzivní, ale furt....a den před koncem jsem se rozkrvacela jako při klasické MS a trochu bolel podbřišek. To trvalo tři dny a pak jsem ještě spinila. Čistá jsem teď teprve 3. Den, tzn. více než 7 týdnů po. Hroznej opruz. Podle mě taky ty tři dny MS byla. A kojim jak divá. Doufám, že nebude chodit každej měsíc.🙄

kejcvil
autor
4. led 2020

Jenže mě zaráží a děsí to, co ze mě vychází za kousky. Není to jako sražena krev jako při ms. Ale takový zvláštní kousky. Když to blbe přirovnám, vypadá to jako nějaký maso, strukturou podobný jak kousky kuřecího masa, takový vlascity prostě 😀

terezz29
5. led 2020

@kejcvil bezte na gyndu a je to. Budete aspon opravdu vedet, co se deje a uvidi vas lekar.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru