icon

Odstranění dělohy nebo podvázání? Jak se rozhodnout?

10. únor 2023

Zdravim vsechny je mi 33 manzelovi 38 mame jedno 7 lete dite.Druhe uz mit nebudu manzel nemuze je neplodny a nejake cizi spermie do sebe davat nechci max adopci.ted k veci uz pres 2 roky mi dr nabizi operaci podvazat delohu k dutine brisni nebo vyjmout celou protoze delozni cipek leze ven z pochvy.citim ho kdyz jdu po schodech,pri sexu,na wc i behem ovulace pripada mi ze leze cim dal vic jenze nevim zda si nechat vyndat delohu nebo jen podvazat.dr rikal ze to podvazani moc nepomaha.ale ldyz si reknu jit dobrovolne na operaci to nevim prave.🤔sly by jste do toho ci ne?je to takove divne kdyz neco trci z pochvy ven ani moc sexovat nechci je mi to neprijemny.

Strana
z2
vodnarka2013
13. únor 2023

Mám tři děti ….. je mi 30 …. O dělohu jsem přišla pri třetím porodu. I když už další děti teď nechceme, člověk nikdy neví co bude za 5 -10 let. Osobně bych do toho nesla aniž by se nevyzkouselo vše jiné co vyzkoušet jde ….. mě to dost mrzí ze tu možnost mít děti nemám i když prozatím rozhodne žádné další nechceme. Nikdy nevíte co přijde …. Jiný partner …. Nebo se na uměle oplodnění od dárce budete časem koukat s partnerem jinak. 😊

sashule
14. únor 2023

uvedom si, ze kazdy organ spotrebuva kalorie a nie je to tak vela, co ti moze sposobit pribratie na vahe...nikdy by som to nebrala ako nejaku izolovanu myslienku, moze to odstartovat horsie veci a uz to nebudes moct vratit. nikdy.

sedmikrasa
26. srp 2024

Nejdříve bych vyzkoušela všechny jiné varianty, dělohu nemám skoro rok a psychicky to se mnou opravdu dost zamávalo, navíc i v sexu jsou ty prožitky jiné, jako dá se na to zvyknout, není to žádná katastrofa a když opravdu není jiná možnost, nedá se nic dělat, ale určitě neodebírat bez vážných důvodů....

Strana
z2