icon

Operace endometriózy. Jak po ní získat více energie?

jana19912212
26. bře 2025

Ahoj holky, potřebovala bych radu jsem dva týdny po operaci endometriozy, ale jsem stále unavená , dodržuji ještě stále i dietu, co jste si k léčbě ještě třeba prikoupili aby jste měli více energie.

piggy123
26. bře 2025

@jana19912212 nic, chce to čas. Nevím, jak rozsáhlou endometriózu si měla, ale každopádně je to zásah do těla, i když to zvenku není moc vidět. Já jsem po dvou týdnech šla v předklonu na kontrolu, nemohla jsem se ještě moc narovnat a měla jsem neustále zvýšenou teplotu. A doktorka mi už nechtěla prodloužit neschopenku. Nakonec ji teda prodloužila o další týden, ale víc prý už nedá. A taky že nedala 😕 vracela jsem se do práce hodně slabá. A to jsem měla rozsáhlou endometriózu v dutině břišní i v zádech na močovodech a i slepé střevo mi odstranili…

jana19912212
autor
26. bře 2025

@piggy123 mě brali vejcovod a rozrušily srusty a cysty co jsem měla na celé prave straně dělohy,plus dutina břišní, bylo toho dost , tak jsem dost unavená naštěstí mám silný leky na bolest , tak to díky nim prezivam, ale štve mě ta únava

xxxmarket
26. bře 2025

@jana19912212 tělo potřebuje čas. Od toho je pak ta nemocenská,abychom odpočívaly 🙂🙂 časem se to určitě spraví 👍dneska je tolik dostupných léků,vitamínů...člověk aby věděl co vybrat 😃 Bastila bych hodně ovoce,vařila si cajicky a četla nějakou super knížku nebo sjížděla seriál 😃🙂 mě taky dlouho trvalo než jsem zvládla třeba krátkou procházku a to jsem neměla takovou komplikovanou operaci jako ty. Odpočívej co to jde 🌸

vandemee
14. dub 2025
Uživatel vandemee je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od vandemee.

Ahoj 🙂taky jsem po operaci endometriozy nějakou dobu bojovala s únavou, úplně tě chápu. Mně se hodně osvědčily Schindeleho minerály, je to čistě přírodní směs minerálů a stopových prvků. Přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání, a zároveň celkově podporují regeneraci těla

Beru je pravidelně a rozdíl jsem pocítila fakt rychle, víc energie, lepší trávení i spánek. Pokud ještě zůstáváš na dietě, tak minerály můžou tělu dodat to, co mu možná teď chybí. No a jinak obecně je důležitý dát si fakt chvíli klid a odpočívat. 🙂