icon

Orgasmus po císařském řezu. Neuškodí mi?

21. únor 2020

Dobry den jsem 2tydny po cisarskem rezu a zajima me jestli muzu mit orgasmus? Ocistky uz nemam a sex vim ze je brzy ale muze mi manzel pomoct rukou? Neuskodi mi to? Diky

blondynka400
21. únor 2020

A v čem by ti jako mělo uškodit? 😀

verca024
21. únor 2020

Jasně že můžeš, ale asi jizvu ucítíš a 2 týdny mi přijde ještě dost brzy. Všechno je ještě čerstvé a bolestivé. Já měla teda první sex a orgasmus 5 týdnů po císaři a jizvu jsem cítila dost a bylo to trošku bolestivé, ale časem ta bolest přešla.

zirafka11
21. únor 2020

Já masturbovala už tak těch 14 dní po císaři a orgasmus mi udělal dobře. Jizvu jsem necítila vůbec. Ale já jí necítila ani při normálním fungování.

merope
21. únor 2020

Jedna věc je mít a druhá mít na to chuť. Já teda ani neměla chuť. Ale pokud máš, skoro bych přemítala si pomoci sama než manžel 🙂. Právě kvůli jizvě.

monikaka95
21. únor 2020

My spolu dva tydny po sc již spali..s kondomem pro jistotu (prislo nám to lepší, abychom se vyhli případnému zánětu), ale spali.. 🙂

jucy693
16. dub 2022

Ahujky, no já jsem 4 týdny po cs a také mám obr chutě. Většina holek má strach z toho, že při orgasmu je to bude bolet a mají strach o jizvu, když se bude děloha stahovat, ale děloha se stahuje i při kojení, vím že prvních několik dní po cs mě tam dole při kojení bolelo jako bych to měla dostat a nevadí to a to je jizva čerstvá 🤔 toť můj názor 😁