Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Plno holek sem dává sbírky, kam letos přispívá, tak já přihodím taky jednu. Na děti přispívá plno lidí, ale když pak dítě vyroste a třeba by chtělo "s vozíkem" vystudovat VŠ, zapojit se do života - tak narazí na to, že asistence mu zaplatí tak max to, aby se najedl a umyl se.

    https://www.donio.cz/asistencesheala

    Sheala už ví, že jí sbírka vystačí na elektrický vozík s pomůckou, aby mohla jít sama na záchod i mimo domov (!! jo, i to je problém) a ještě na cestu do centra vzácných onemocnění, aby zjistila, co přesně má za diagnózu (taky pár tisíc - není tak snadné cestovat s vozíkem a asistencí).

    Ale pořád tam není dostudování psychologie, kterou už začla studovat, ale už to finančně nedala (aby mohla z domu, potřebuje asistenta = každá přednáška i zkouška jsou pro ni v podstatě placené... - tohle jsem si nikdy u studentů na vozíku neuvědomovala, díky Sheale to teď vidím, važte si, že můžete na zkoušky "zadarmo").

    Je to fajn společenská holka, znám ji osobně z Festivalů fantazie (kam se typicky dostane jen na chvíli "na otočku", protože opět - potřebuje asistenci a ještě speciální auto), jen holt má diagnózu, která jí neskutečně komplikuje nějaké to "kafe s kamoškami". Každých pár stovek zajistí, že se jedenkrát dostane ven z domu mezi lidi (nebo třeba na jednu přednášku na VŠ)... ne jen že jí někdo doma pomůže ráno vstát... Díky za Shealu.