icon

PMS. Jak na sobě poznáte?

3. dub 2021

Caute jak poznáte na sobě premenstruacni syndrom? Já mám od večer bolesti v podbrisku spise vajecniky a mám 9 dní cca do své ms.tak nevím proč mě bolí.napadlo mě cysta ale nevím nikdy mě tak nebolelo tak dlouho před ms.ps. snažíme se o mimi.

cherie24
3. dub 2021

Není to náhodou ovulace? Mě bolí vaječníky při ovulaci. Při PMS mám náladu pod psa, takovou depresivní pochmurnou náladu a vyžrala bych celou ledničku nejradši. A bolí mě to až těsně před MS a první den.

autor
3. dub 2021

@cherie24 Ivu už byla cca před 8dny měla jsem vytok a bolesti v podbrisku jako každý měsíc.poznam ji. Jsem naladova jako prase furt jen křičím a chce se mi pořád brečet.a jídlo na to nemám ani pomyšlení takže nevím no

michaelarousova
3. dub 2021

Ja mela pms vicemene od ovulace do ms takze mozne to je☺️ Vetsinou me bolelo v podbrisku,nalada pod psa ,vyzrala bych lednicku , bolest zad a hrozna zizen☺️Ale kazdej mesic byl jinej..nekdy to prislo az pres ms nekdy me to trapilo pul mesice

odula
Autor odpověď smazal
autor
3. dub 2021

@michaelarousova co je možné že mám ovu?

cherie24
3. dub 2021

Je fakt, že minulý měsíc jsem to taky měla snad víc jak týden v kuse to PMS. Někdy to tak asi prostě je.