Po antibiotikách bolestivá ovulace

antoninka
1. čer 2015

Zdravím, předminulý čtvrtek jsem měla dostat menstruaci, jelikož jsem dva dny před ní byla nemocná (vysoké horečky, zvracení) dostala jsem antibiotika (penicilin). Ve čtvrtek jsem antibiotika dobrala a najednou jsem měla bilkovy vytok. Včera k večeru mne začalo strašně bolet břicho, dnes už to přešlo a bilkovy vytok zmizel. Já osobně mívám ovulaci pravidelnou a bezbolestnou. Teď je to poprvé co mě bylo zle, má někdo podobný zkušenosti? Měřím si i bt. Celou ovulaci jsem měla 37.1 ale včera mě pobolívala hlava a měla sem bt. 38 stupňů. Co jsem tak četla někdo píše, že ke konci ovulace má klesat, někdo zase že stoupat.

cepanka
1. čer 2015

@antoninka merit BT pri nemoci je nesmyslne, protoze hodnoty jsou nerealne, takze BT se ted vubec nerid. Antibiotika celkove rozhazuji cyklus, vytok muze znacit ovu, ale i zanet, protoze je to po ATB celkem casty jev. Prvotni je se uzdravit, a nechat se zkontrolovat po dobrani ATB, jak u obvodaka, tak u gynekologa kvuli pripadnemu zanetu.

andelka
1. čer 2015

Celou ovulaci? Ovulace je okamžik. A bt během nemoci je opravdu ne směrodatná, natož 38. Bt na konci cyklu opravdu v běžném cyklu klesá,nebo klesne rychle a přijde MS.