icon

Pocení v tříslech v létě. Jak to řešit?

lociloci
31. kvě 2025

Ahoj, mám takový problém, jakmile udeří větší teploty (třeba dnes u nás 27 st.), začíná mi problém, a to pocení třísel. Chvíli jsem venku a už cítím mokro po okrajích kalhotek, někdy i více 🙄 řeším to zatím tak, že si kalhotky vyměním, ale jakmile jsme třeba na zahradě, tak to bych mohla měnit co 5 minut. Takže si vkládám na kalhotky třeba kapesníček, aby tu vlhkost pojal, což je otravné taky.. nosím zásadně bavlněné kalhotky, které neperu v aviváži🤷‍♀️

No a co s tím, popravdě mě to už nebaví, je to fakt otrava každé léto. Rikala jsem si, že bych vyzkoušela od Busy B intim deodorant, nemá někdo zkušenost?

A taky jsem četla v jedné diskusi poznámku, že naopak bavlna vlhkost neodvádí .. tak já nevim. Mam obyč bavlněné kalhotky z Lidlu. Jako řešením by bylo to neřešit; trochu zpocené kalhotky, ale mně je to fakt nepříjemné a mám i trochu strach z nějakého možného zánětu, přece jen vlhko, teplo.

V zimě to nemám, žádný zdr. problem to si myslim taky neni, bývá to prostě jak jsou pařáky a mně je horko. No, nějaké rady? 🤔 co se týče hormonu, měla jsem to i před těhotenstvím, teď jsem rok po porodu a po odstavu.. to nevim, jestli ma vliv, ale mela jsem to i driv. 🤷‍♀️

Že v tom nejsem sama? 😁
Diky 🙂

gbp
31. kvě 2025

@lociloci mám to úplně normálně taky a nijak to teda neřeším 🤷‍♀️ když odněkud přijdu, převleknu se. nosím jen bavlnu a když potřebuji víc větrat 😅 tak prostě sukni/šaty. co nějaké funkční prádlo? myslím i citizen dělá.

ele_nka
31. kvě 2025

@lociloci já nedám dopustit na kalhotky z merina, oproti bavlně nebe a dudy.

lociloci
autor
31. kvě 2025
@ele_nka

@lociloci já nedám dopustit na kalhotky z merina, oproti bavlně nebe a dudy.

@ele_nka A kde je prosím kupuješ třeba?

drep
31. kvě 2025

Já mám ráda bambusové, od youngprimitive. Pocení celkem vstřebají a nemám pocit mokra

ele_nka
31. kvě 2025
@lociloci

@ele_nka A kde je prosím kupuješ třeba?

@lociloci kupovala jsem je kdysi ve sportisimu, ale pár jich mám i z Decathlonu a taky nejsou špatný.

mysh_me
31. kvě 2025

Zkusila bych jiny material kalhotek, nejaky vice “funkcni”. Bavlna je sice fajn, ale kdyz se namoci, tak je proste neprijemne mokra a schne hodne spatne/dlouho. Jsou urcitě materialy, ktere uschnou rychleji, lepe odvadeji ten pot pryc od kuze a nema v nich pak clovek ten mokry pocit…

felis
31. kvě 2025

@lociloci ahoj, ten Busy B je super... mam Anti rub move it a budu objednávat už třetí. Mažu s ním i teď v těhotenství podňadří, stehna i kolem frndy a je po problému. Navíc příjemne voní.