Poslíčkové? Bolení, jako bych to měla dostat
Ahoj holky prosím vás bolení jako bych to mnela dostat ale je to třeba ani ne půl minuty max minutu třeba 4x za den sou to ty poslickove ? Dekuju
@lolam10 dekuju ono je to chvíli takže tu sprchu bych ani nestihla zapnout :D takže to mi nějak nevadí
Ahoj .. taky to mívám ... dočetla jsem se, že v pozdějším stádiu těhotesntví to zapříčiní roztahování dělohy .... takže si vždycky na chvíli lehnu a ono to odezní .... neměla bys rozhodně krvácet nebo tak něco, to už je pak na konzultaci se svým lékařem, ale tohle je v pohodě ..... kdy máš termín ....?? Já 36 týden, takže za pár. Drž se
@mikes79 no dekuju ještě ne až 15rijna ale
Tohle je pravé divné mám to ani ne minutu takže je to zajímavé :o do toho mi tak silene porad tvrdne břicho ze to není možný to je taky normální ? Jeee to už je chvíli hodně stesti ❤️
@lucaaaaaaqa Tvrdnutí bříška často způsobuje nedostatek hořčíku. Nemělo by však tvrdnout v klidu, spíš po nějaké námaze (úklidu apod.). Však se raději zeptej na příští kontrole.
@hanica83 dobře moc dekuju když sedím tak dobrý ale když stojím třeba jenom tvrdne jak blázen na další kontrolu jdu až za dva týdny :/ tak snad to bude v pořádku horcik sem na to už dostala pravé
@lucaaaaaaqa čím víc si těhotná, tím víc tvrdne..stahy dělohy prostě, je to normální. odpočívej, papkej magnesium, můžeš si dát třeba sprchu, ale né nějak vařící...nemusíš mít strach, hlavně neplaš. 🙂
@annie24 vím vím jen sem nevedela jestli j to normální :p díky
@lucaaaaaaqa Ahoj .. tak to tvrdnutí břicha mě trochu znevornuje, to bych si možná lékaři zavolala a prokonzultovala, páč toto já nemívám. Zrovna včera jsem byla na kontrole a sestřička se mě na to ptala, tak ji říkám, že jak se takové tvrdnutí břicha projevuje 🙂🙂 máš pravdu, je to za pár ... bojim bojim .-)
@mikes79 už až je to zamnou pry je to normální dostávám horcik na to :p ale nic moc teda tak uvidíme no jdu na kontrolu až za 14 dni tak se jich tam na to ještě radši po ptám
Ahoj, já měla poslíčky už od 6/7 měsíce. Břicho mi vždy ztvrdlo na několik vteřin. Stačilo se na chvilinku zastavit, lehnout si nebo sednout. Poslíčci většinou přicházely po nějaké námaze, např. dlouhá procházka, cvičení, ale dle slov pana doktora se to občas stává. Není to nic neobvyklého.Gynekolog mi předepsal Magnosolv (rychleji se vstřebává). Moc to ale nepomohlo 😕

Asi ano.zkuste teplou sprchu.poslicci by mely vymizet.ja jela do porodnice kdyz jsem mela tyto bolesti(jako pri MS) po 5 minutach (prvni dite)☺prip.zkuste nahrivaci polstarek to taky ulevuje...