icon

Postinor po revizi, otěhotněly jste? Kdy se začít snažit?

bednaluca
2. srp 2015

Zdravím vás.. v 7 týdnu těhotenství mi bylo řečeno že je to zamlklé těhotenství..
10.7. jsem tedy byla na kyretáži.
Doktor mi hodinu rozmlouval do duše, ať počkáme minimálně 3 měsíce, než se začneme snažit znova..ne jen kvůli těm klasickým potížím, jako u všech žen, ale protože mám více zdravotních potíží a nejen že bych potratila, ale ohrozila na životě i sebe.. sex jsem měla povolen po cca 2 týdnech, ale s ochranou..
31.7. jsme se tedy odhodlali a co se nestalo.. prasknul kondom.. a dva dny před tím mi pan doktor na kontrole řekl, že ovuluji..
Zazmatkovala jsem a v sobotu ráno si dala postinor.. nikdy bych si nic takového nedala, ale opravdu jsem byla v háji..
Prosím tedy o radu, spíš zkušenost.. zažila jste někdy některá totéž? Otěhotněly jste i přes postinor? za jak dlouho se máme začít snažit aby ten postinor vyprchal z těla?
moc děkuji za odpovědi..

bajana
2. srp 2015

Postinor "vyprchá" rýchlo, rozhodne tam "nezostane" 3 mesiace...a teda netuším, čo sú to za problémy, že ťa teraz tehotenstvo ohrozuje na živote, ale postinor je teda riadny zahul, aby ti neuškodil ešte viac...

ladyhacek
2. srp 2015

@bednaluca > neotěhotněla jsem přes postinor. pokud vím funguje do tří dnů (snad 72hod) od styku.
Za jak dlouho vyprchá netuším. Já jsem byla s bývalým asi 2-3 měsíce a bylo mi 18-náct prasknul kondom a také jsem zmatkovala a postinor si vzala.
Ale myslím, že je to jednorázová záležitost a hned další měsíc by to mělo zase jít.

lu777
2. srp 2015

tak dva měsíce bych počkala, aby se tělo zklidnilo, lépe tři... 😉
je toho na něj dost za tak krátkou dobu 😔

jinak pokud máš nějaké vážné zdr. potíže tak bych ale celkově zvážila zda jít do těhotenství.... je to pro tělo zátěž

bednaluca
autor
3. srp 2015

má ještě někdo zkušenost s tím, jak zafungoval postinor po revizi?