Pravidelný cyklus a vynechání menstruace. Je za tím stres?
Ahoj, od pravěku mám absolutně pravidelný cyklus 28. Ted snad poprvé v životě normální běžná MS, pak špinění od 15 dne následující cyklus- dva týdny trvání, a vynechání MS. Dva testy v průběhu negativní. Žádné příznaky ničeho ( těhotenství) nemám. Je mi 42. Ze by to bylo tím zatměním slunce? 🙏😂 PS poslední dobou stres- to jediné co mě napadá. Dítě bych brala v pohodě 🫶🏻 díky za případné reakce. Asi čekat na nějakou následnou MS ze. Jsem aktuálně 40 DC
Kdyby jsi nešpinila, tak bych to asi neřešila a čekala až ms dorazí, ale protože špiníš, tak bych si zavolala na gyndu. No a jestli bys to dítě chceš a chceš tomu jít aktivněji na proti, tak by to chtělo udělat hormonální profil, zkontrolovat ovulaci a partnerovi spermiogram. To, že předchozí děti šly hladce neříká vůbec nic o současném stavu plodnosti.
Kdyby jsi nešpinila, tak bych to asi neřešila a čekala až ms dorazí, ale protože špiníš, tak bych si zavolala na gyndu. No a jestli bys to dítě chceš a chceš tomu jít aktivněji na proti, tak by to chtělo udělat hormonální profil, zkontrolovat ovulaci a partnerovi spermiogram. To, že předchozí děti šly hladce neříká vůbec nic o současném stavu plodnosti.
@levandule_k nene špinění trvalo asi dva týdny tak nepravidelně a ted už nic….

@keckemet Ahoj, já mám taky cyklus pravidelný jak hodinky, 28 dní… takže chápu, jak tě to vyvedlo z míry. 40 DC bych už volala na gyndu. Nemusí to být nic, jednou za čas ten reprodukční cyklus potřebuje restart, já to mám jednou za pár let opravdu jiný než je běžný, takže bych zbytečně nepanikařila, ale na gyndu bych si teda zavolala. 🙂