icon

Pre-Seed gely. Pomohli vám některé k těhu?

vendulak
24. srp 2009

Ahojte holky, chtěla bych se zeptat, zda některá používáte tyhle gely, určené speciálně pro snažící se páry? Mají vytvářet ideální prostředí pro spermie a usnadňovat jim pohyb k vajíčku. Což my by jsme uvítali, protože máme špatný spg. Jaké s nimi máte zkušenosti? Pomohli vám některé k těhu?
My už je máme zakoupené, ale stejně bych ráda věděla, jaké mají zkušenosti jiní. Moc děkuju!

nemko
1. bře 2010

Tinka aj ja Tebe, dufam, ze sa budeme vsetky radovat z uspechu Pre seedu

tinkapn
1. bře 2010

Juj, veru, bodaj by, vsak? To by ale bolo radosti 😵 😀

nemko
1. bře 2010

juuuuj, ja by som bola velmi stastna, po 4 rokoch a neuspesnom IVF by to bolo to najlepsie a najkrajsie co sa moze momentalne stat

tinkapn
1. bře 2010

Nemko tak to ti teda verim!!! Siiiilno drzim palce 😉 😵

jajkaz
1. bře 2010

Ahojky holky,
brzy vás dohoním s tím snažilkováním. Byla jsem dnes na druhé rehabce - Mojžíšce a dostala jsem velkou pochvalu, že poctivé cvičení je poznat a že s takovým pokrokem ani nepočítala. S takovou nám příště už snažení dovolí 😀

tinkapn
1. bře 2010

Ahojcek jajkaz, tak to su super spravy, len tak dalej, mam radost 😵

b.e.r.u.s.k.a
1. bře 2010

jajkaz super,moc ti závidím,já už chci taky povolení ☹ A jak dlouho vlastně cvičíš?

tinkapn
1. bře 2010

Berus neboj, isto vam to rychlo ujde a na prvy sup sa potom zadari 😉 😵

b.e.r.u.s.k.a
1. bře 2010

no ještě musím pořídit gelík,manže zatím otálí,chce se na něj zeptat doktora co on na to.Je to drahý špás,ale já zas říkám,když by mohl pomoci,proč ne 🙂

jajkaz
1. bře 2010

Beru, cvičím vlastně jen necelých 6 týdnů. Na první rehabce mi přes konečník vyšetřovala a pak uvolňovala to pánevní dno (myslím, že to říkám dobře) Tehdy si poznačila - silné hrudkovité spasmy (nebo tak nějak) a dnes to hodnotila jako téměř volné. Prý se často setkává, že to uvolní a příště je to znovu stejné a něž tohle dají dohromady, tak to trvá i 4 měsíce. Mě to minule uvolnila a cvičením jsem si to krásně udržela.

b.e.r.u.s.k.a
1. bře 2010

tak to je super,máš štěstí.No já jsem zvědavá co mi 15 řekne.Nepočítám sice s tím,že dostaneme povolení,ale i náznak,kdy asi by mi stačil 🙂 Dnes jsem byla na cvičení co mi rehabka doporučila a dnes už nemusím prý cvičit.Ale dalo mi to zabrat. 🙂

jajkaz
1. bře 2010

Beru, napsala jsem ti na Metoda podle Mojžíšové, ať jsme ve správné diskuzi 😉

b.e.r.u.s.k.a
1. bře 2010

jj,já si to uvědomila až když jsem ti odepsala
🙂

tinatulipanko
2. bře 2010

Ahojte , u nás bol cez víkend anjelik zázrakov. Zatial tomu neverím, ale dúfam, že mi to pán doktor potvrdí už o pár dní.

tinkapn
2. bře 2010

Ahoj tin, veeeeeeeeeelmi ti gratulujem a drzim prsty, aby bolo vsetko ok!!!
Takze tu mame prve pre-seed miminko 😵 😵 😵 😵
Velmi sa tesim

tinatulipanko
2. bře 2010

Tinka, ďakujem. Neviem čo pomohlo, ale preseed bol pri tom. Aj sme sa smiali s drahým, že pomenujeme maličke Prisidko, keď nám doprial anjelika krásneho. Určite pomôže aj Vám. Ale dôležité je , aby nebol žiaden iný problém. Keď mi potvrdí babenko, pošlem Vám aj vírusiky 😵

tinkapn
2. bře 2010

Tin a brala si aj nieco ine alebo ste len ten pre-seed mali?
Veru, bodaj by pomohol aj nam, ale to je vo hviezdach 😉 kazdopadne dam potom vediet 🙂

nemko
2. bře 2010

tina blahozelam 😉

jankacajova
2. bře 2010

Aha, máme tu prvé miminko z Preseed. Tina, moc Ti gratulujem a aby všetko prebiehalo v poriadku. Budeš nás tu povzbudzovať a podporovať? Určite nám to pomôže.

tinkapn
2. bře 2010

Ozaj Vendul, ako si na tom? 😉

jajkaz
2. bře 2010

No to je krásné, hurá. Tino, tak hodně štěstíčka u pana doktora 😉 😀

vendulak
autor
2. bře 2010

Tino moooooooooooooooooc gratuluju k prvnímu Pre-síďátku!!!! 😀 😉
Jinak holky já včera dělala test a totálně negat, bílej jako padlej sníh ☹. Dost sem to obrečela, dneska i klesla teplota ☹. Ale už je zase líp. Co se dá dělat musím se zvednout a ten náš zázrak si vybojovat, příští cyklus jdeme zase na IUI a zase to plánujeme posychrovat s Pre-seedem 😀.

nemko
2. bře 2010

kocky ja som sa dnes objednala na konzultaciu do Iscare, som zvedava co mi povedia tam a popri Iscare budeme skusat aj Pre seed, dnes som nad tym premyslala, cas leti a musim sa rozhybat...

tinkapn
2. bře 2010

Vendul, to mi je luto ☹ ☹ Ale neboj, buduci cyklus to isto pride a podari sa, poistite to aj pre-seedom a bude to 😉 😵 😵 😵
Nemko tak to je super, bodaj by to vyslo 😉

nemko
2. bře 2010

jezis som zvedava, bodaj by to vyslo kazdej z nas, kocky, ved musime sa stretnut v dalsej teme - spolocny termin 😀

tinkapn
2. bře 2010

chi chi chi, veru veru Nemko, dufajme, ze uz coskoro 😀 😵

nemko
2. bře 2010

no tinka ja verim, ze coskoro 🙂

tinkapn
2. bře 2010

Presne, treba len verit a hlavne sa nevzdavat 😉

jajkaz
6. bře 2010

Dobré ránko,
tady to nějak spí. První pre-seeďátko a tady utichnou všechny naděje a diskuze?????
Já mám 3 DC a hlodá ve mě červíček pokušení, porušit to nesnažení kvůli cvičení Mojžíšové........ Minule mě moc pochválila... A strašně se těším na vyzkoušení pre-seed. Ale na druhou stranu bych pak nevěděla, co nám pomohlo. Takže pre-seed odkládám na příští cyklus 😉 A do té doby tady ale chci vidět přibývající pre-seeďátka 😀

nemko
6. bře 2010

tak ja som bola vcera v Iscare a ideme na dalsie IVF...pre seed dovtedy minieme a dufam, ze IVF ani nebude 😉

Strana