Proč se mi opozdila menstruace po prodělaném covidu?
Ahoj holky 15.11 jsem měla covid a ještě jsem měla dostat měsíčky ale pořád nic mám i bolesti už je mám 1-3 dny a pořád nic dělala jsem si i 3 testy a všechny negativní ❌.. Psala jsem i mojemu doktorovi tak uvidíme co mi napiše....
jj asi covid nebo rozhozene hormony, stres, to může být cokoliv
@natty29 Tak pokud jsou to dva mesice, proc nezavolas dr?Uz je to fakt doba ale jak psaly ostatní, covidem to muze být. Kdyby si byla tehotna, test by to uz za takovou dobu ukazal.
@anickaaa28 no a já jsem si právě dělala 3 testy a negativní... A už mám i bolesti a když jdu z wc tak mám bílý hlen..
@natty29 Ale mas je negativní, takže tehotenstvi to není.A po dvou měsících je to nemožné......Zavolej na gyndu problém bude jinde,dají ti vyvolavacku. Bílý hlen a nebo jakýkoliv je jedno....Když neni zapáchající a nic te nesvedi je to ok.
@anickaaa28 ne nic takového nic mi není ani neboli mám bolesti jak kdybych měla dostat měsíčky
@natty29 No tak tím líp,objednej se k dr.Asi ti da vyvolavacku.
@anickaaa28 psala jsem mu email a zítra mu budu ráno volat

@natty29 to je tím covidem, já když prodělala covid měla jsem 10dni zpoždění tak jsem šla na vyvolávací injekci a ms do 3 dnů přišla od te doby zas jak hodinky na čas 🙏🏻