Prokanazol na kvasinkové infekce. Jaké jsou vaše zkušenosti?
Dobrý den, doktor mi na opakující se vaginální kvasinkové infekce předepsal tento lék. Ale když jsem si přečetla možné NÚ, nemám nejmenší chuť si ho brát. Má s tím někdo zkušenost? Pomohlo to? Jak jste jej dávkovali? A jak jste jej snášeli ? Věčné svědění tam dole mě ale taky nebaví, tak asi nezbývá, než ho zkusit 🤔 díky za reakce.
já ho brala a dobrý, ale stejně se to pak zas po čase vracelo....pomohlo až to, že jsem začala brát her biotic pravidelně a preventivně vždy když jsem byla v bazénu dala na noc boraxovou globuli :D..teď už beru jen ten her biotic a nastesti dobrý, ale málem jsem z toho zešílela :D
já ho brala a dobrý, ale stejně se to pak zas po čase vracelo....pomohlo až to, že jsem začala brát her biotic pravidelně a preventivně vždy když jsem byla v bazénu dala na noc boraxovou globuli :D..teď už beru jen ten her biotic a nastesti dobrý, ale málem jsem z toho zešílela :D
@sikkacirek ten jsem brala také a nepomohlo mi to 🙈
@sikkacirek ten jsem brala také a nepomohlo mi to 🙈
@dudlajdada to je škoda, je prostě pech, že na každého funguje něco jiného, já než to objevila tak jsem utratila tisíce za všechno možné, i dietu zkoušela...i do manžela cpala vše možné, páč jsem ho obvinovala :D, ale mě asi tři porody brzo za sebou úplně rozhodil organismus, takže jsme fakt změnila stravu, hygienu, doplňky a ťuk ťuk držím se :D

@dudlajdada ahoj, já ho letos brala a žádné nežádoucí účinky jsem nepocítila. Rozjela se mi nějaká mykóza po welnesu v tříslech.