icon

Provera a čištění. Kdy začíná a končí menstruace?

annap98
9. led 2026

Ahoj Děvčata chci se zeptat. Doktor mi předepsal Proveru na vyloučení vysoké děložní sliznice 17 mm. S tím diagnostikoval na pevno pcos.
Dostala jsem proveru 6.1 a beru ji do 15.1.
Chci se zeptat zda někdo nemá zkušenost kdy MS přijde a jak dlouho trvá.
Mám se všeobecně vyčistit a když to nevyjde kyretáž.
Doktor mně chce na konci cyklu vidět. Když jsem se ho ptala jak dlouho má MS trvat řekl mi že to se dá těžko předurčit.
Mám sama zkušenosti že po myoinositolu jsem krvácela i celý měsíc.

A proč se na to ptám máme odjíždět na dovolenou a vůbec mi hlava nebere jak tohle skloubit.

Proto se ptám zda má někdo zkušenosti se začátkem a koncem menstruace pokud někdo bral Proveru.

Děkuji za odezvu

klchudik
9. led 2026

@annap98 také mám proveru. Ms přijde do týdne od dobrání prášků a trvá klasicky 7-8 dní 🙂

annap98
autor
9. led 2026
@klchudik

@annap98 také mám proveru. Ms přijde do týdne od dobrání prášků a trvá klasicky 7-8 dní 🙂

@klchudik moc děkuji za odpověď

banelo
9. led 2026

@annap98 brala jsem Proveru minulý cyklus kvůli cystě a proto, že mám menstruaci už jen tak jednou za čtvrt roku. Menstruace přišla po dobrání za 4dny. Teď ji mám nasazenou znovu (ale kvůli přípravě na IVF), tak doufám, že zase dojde tak brzy. Jinak já měla cystu a sliznici 11mm a menstruaci jsem čekala, že bude silná. Krvácela jsem normálně a jen 2dny. 3den jsem už jen špinila.

annap98
autor
9. led 2026

A sliznice odešla v pořádku ?

banelo
9. led 2026
@annap98

A sliznice odešla v pořádku ?

@annap98 ano odešla. Bála jsem se, že to neodešlo kvůli krátkému krvácení, ale dle UZ v pořádku.