Rozhozená menstruace po porodu: Může být viníkem covid?
Dobrý den, vím že toto musím adresovat lékaři, ale zajímalo byne zda se tím některá nemohla setkat. Jsem nějakou dobu po porodu. Před 14 dny jsem byla na první kontrole po porodu u gyn., vše ok. Poté jseminuly týden dostala menzes, krvácení neobvyklé silné, to skončilo po 4 dnech tedy 25.2. a 2.2. jsem zaznamenala růžový výtok. Dnes ráno jsem se probudila a byl opet vodopád.
Setkala jste se s tím některá? Mohl by být na vine covid? Pravdepodovne jsem ho opět asi prodělala, jen nevím kdy.. Dr to samozřejmě řeknu.
@zrzeckas děkuji. Já právě měla vždy cykly dlouhé nepravidelné, spíše klidně i 40 dni, ale aby mi přišla hned ms 7 dní po konci předchozí ms mě zaskočilo, jinak bych to ani neřešila. Dr tam už není, tak budu muset počkat přes víkend.
Pijte kontryhelovy čaj pomáhá dát vše do pořádku
@fazolkazuzka děkuji
7 dní po krvácení to není další ms. Buď ještě to má souvislost s porodem ( já měla ocistky nepravidelně až do 8-10 týdne po porodu a skutečná ms a cyklus přišly až za rok), nebo to budou hormony. Ono to trvá než se všechno v těle srovná.
Na bylinky pozor při kojení.
@andelka jsem 2 měsíce po porodu, nekojim
Já právě měla krvácení tak,že po 4 týdnech nic, v 6 týdnech jsem šla na kontrolu a pak do 8 t zase krvácela. Až potom byl klid. U druhého to bylo s přestávkami skoro 9 týdnů.
Jestli nekojis,tak nějaké bylinky můžeš zkusit. Kontryhel nebo Gynex. Ale spíš bych ještě vyčkala.
@andelka určitě počkám, děkuji Vám

Hodne silna MS a "kratce" (4-5 dni) jsem se setkala.. Po porodu prvni MS me zaskocila a dalsi uz jsem byla pripavena a taky tak silna, pak se to postupne zlepsivalo, ale trvalo dlouho nez byla "normalni" 🙂..... Segra ju mela jeste horsi a smala se me, ze to je v klidu, ze ona spava obalena vlozkama a rano se boji i pohnout a zustalo ji to hodne silne..... Spineni tyden po MS bych pochopila taky... To se stat muze nebot na to muze mit vliv hodne veci (hormony, pocasi, namaha, nemoc) 🙂..... Ale aby byl pak vodopad, to ne.... Ale mozne je vse zvlaste po porodu, telo nejsou hodinky a i ty se muzou zpozdit nebo jit napred 😃 pro klid muzes dr zavolat ze te to vydesilo, hlavu ti neutrhne... 🙂