První menstruace po porodu. Je to normální nebo se něco děje?

anet_98
2. bře 2021

Ahoj holky, aktuálně jsem 4 měsíce po porodu a jelikož plně kojím, tak jsem první menstruaci dostala před 2 dny poprvé. Překvapili mě příšerně bolesti a silné krvácení. Před těhotenstvím jsem měla slabou bolest v podbříšku těsně před začátkem MS, pak už nic a krvácení jen první dva dny silnější, poté už slabé. Je to normální nebo se něco děje?

bessinka
2. bře 2021

@anet_98 Já krvácela celé šestinedělí.pak hned ms,kt.byla hodně silná.a je silná vlastně doteď.už 2roky.ale kvůli té bolesti bych možná min.zavolala dr.ale myslím,že to bude ok.a nebo pro klid duše zajdi na kontrolu.držím palce.

ornelia
2. bře 2021

Já osobně také krvacela hodně i v šestinědelí a první měsíčky byly masakr, ale to jsem slyšela i od hodně kamarádek, že ty první měsíčky po porodu a celém těhu jsou síla, ono se to časem uklidní🙂

veru181
2. bře 2021

Měla jsem podobně první dva nebo tři cykly, teď už je to zase lepší.

hermanka88
2. bře 2021

Ahoj ,já jsem nekojila, MS hned po sestinedeli a taky dost mazec, jak u syna tak u dcery.Bohužel to tak mám doteď,právě po druhém porodu loni v červenci .Nejhorší je 3.den a noc.To se v noci budim a kolikrát musím i do sprchy. Katastrofa..