Škaredá prsa a postava typu hruška: Jít na plastiku?
Ahoj, mám škatedá prsa tvarem i velikostí, do toho velké vystouplé bradavky. Bohužel mám.postavu tvaru hruška, silná stehna a zadek, takže postava vypadá nesouměrně. Šly byste na plastiku?

@muhehehe Bude mi 46.
Tak to teda potlesk. Mě 37. A takhle vypadat skoro o dekádu dál, tak si pískám 🙂 Já jsem hubená, ale cvičení moc nedám, resp. vůbec, já se do deseti let rozkydnu že to nebude pěkný... pokud se nedokopu ke sportu, nebude to držet pohromadě ani když to bude hubený :D Ty máš postavu vážně hezkou, prsa nevyjímaje, já osobně bych do toho neřezala... je mi blbý říct chlapovi o názor, ale myslím si, že by tě taky pochválil :D
@muhehehe No já právě byla vždy hubená a nikdy necvičila a postava byla dobrá. A teď už je rozkydlá. Na druhou stranu v tomto věku je nerozkydlá málokterá. Ono oblečená vypadám asi pořád spíš jako štíhlá a s dobrou postavou, ale takhle už je vidět, že břicho, stehna a zadek mají nejlepší roky za sebou.

Tyjo já nevím jestli se nedívám na blbý fotky či co :D Ne, nešla bych a ani by mi to nepřišlo na mysl. To tělo na fotkách je po čtyřicítce? Já vůbec nechápu co řešit?
No co si budem, v osmnácti člověk drží pohromadě víc, ale to je tak celý. Asi těžko se porovnávat s teenagerkama a honit to plastikou.. aby to nedopadlo spíš hůř než líp. Sama se sebou jsem ok, já bych do sebe řezat nenechala ani za nic, ale u druhých to určitě nepovažuji za něco špatného, když si tím někdo vyřeší mindrák nebo přímo nějaký hendikep, tak proč ne, ale sakra, proč zrovna tady? :D Vždyť vypadáš super!! Větší službu by podle mě prokázalo občas si zacvičit, než to honit umělýma prsama a zbytek nechat v následujících letech pozvolna roztékat. Trochu zpevnit břicho a postava bude bezchybná.. ale hrušku teda nevidím ani teď. Nebuď na sebe tak přísná ;)