icon

Snuggs kalhotky během menstruace. Opravdu neprotečou?

30. lis 2025

Máte zkušenost? Jaké jsou? Opravdu neprotečou ? Je tedy možné si už nebrat vložku a spolehnout se pouze na kalhotky? Děkuji, je to intimní téma, tak raději anonym. Hezkou neděli všem 😊

mrkvovydort
30. lis 2025

@anonym_autor Menstruační kalhotky jsou super věc, nedám na ně dopustit. Chce to vychytat, vyzkoušet, ale jinak fakt neprotečou.

Ale. Snuggs jsem používala a mně nevyhovujou, ten materiál je umělotina, jak plavky, necítila jsem se v tom příjemně. Ty na silnější menstruaci, i když moje velikost, ze mě padaly, jak to ta savá vrstva táhla dolů (a ty slabší ve stejné velikosti seděly).

Mám ráda tydle Bellinda, mají je v DM, jsou bavlněné a mnoooohem pohodlnější. A taky mnohem levnější, jestli to chceš zkusit a nevíš, jestli ti menstruační kalhotky sednou.
https://www.dm.cz/bellinda-menstruacni-kalhotky...

1pomnenka
30. lis 2025

Vyzkoušej z Primarku, z DM, denní i noční a uvidíš. Mám ráda z bambusu Ecomodi. Na začátek a konec MS jsou ideální. Ale já bych si nikdy nevzala tampón.

pe_tu_ss_ka
30. lis 2025

Za mě nejlepší volba.. ale šla bych do merino.. z dm i snuggs mě strašně smrdí.. nejlepsi jsou sayu.

evculinda
1. pro 2025

Se značkou Snuggs zkušenost nemám, mám z Rossmanna drogerie zn. Bellindu a O.B. Zároveň běží v Rossmannovi akce 2+1 menstruační kalhotky zdarma