Snuggs kalhotky během menstruace. Opravdu neprotečou?
Máte zkušenost? Jaké jsou? Opravdu neprotečou ? Je tedy možné si už nebrat vložku a spolehnout se pouze na kalhotky? Děkuji, je to intimní téma, tak raději anonym. Hezkou neděli všem 😊
Vyzkoušej z Primarku, z DM, denní i noční a uvidíš. Mám ráda z bambusu Ecomodi. Na začátek a konec MS jsou ideální. Ale já bych si nikdy nevzala tampón.
Za mě nejlepší volba.. ale šla bych do merino.. z dm i snuggs mě strašně smrdí.. nejlepsi jsou sayu.
Se značkou Snuggs zkušenost nemám, mám z Rossmanna drogerie zn. Bellindu a O.B. Zároveň běží v Rossmannovi akce 2+1 menstruační kalhotky zdarma
@anonym_autor koupila jsem si snuggs na zkoušku, neprotekly mi zatím ani jednou. Jen teda slibovali, ze nejde cítit zápach, ale bohužel jde. Takže kalhotky nosim, ale vyměňují je třeba uz po , 4 hodinách, abych zápach necítila. Určitě je nemám slibovaných 8-12 hodin.
@anonym_autor Za mě snuggs hrůza. Vydrží sotva 4 hodiny místo avizovaných 12.
Mam snuggs a dm. U snuggs je tuna strihu a materialu, ale kazdy strih ma realne jinou velikost, takze na moje bezne xs mam doma xs, s a m. Savost v pohode, nic jineho nepouzivam. Ale ty z dm mam radsi, podstatne levnejsi a strih mi sedi vic. Nejsou ale tak hezke jako snuggs. A k pachu, bezne s nim problem nemam, ale vyjimecne se stane, ze jsou spatne vyprane a behem chvile zapachaji… urezba je fakt nutna podle navodu - proplachnout a vyprat s tim, ze nasavaji dost vody, tak to neni na preplnenou pracku na eko program
@anonym_autor ahoj mam se snuggs velmi dobre zkusenostosti, ALE pozor na material nebo silu kapicek , kdyz jsem je poprve objednavala koupila jsem nejake baleni kde byli troje kalhotky ze tří různych materialů , dvoje byli dobre , krev udrzeli dokud nebyli plne ( me osobne vydrzeli az 12 hodin ) meli 3 kapicky ,ty posledni ale nevydrzeli nic a krev okamzite protekla skrz ( ty meli pouze 2 kapicky) nevim jestli to bylo materialem nebo silou kapicek ale jsou tim padem nepouzitelne , takze za me urcite ano ale je potreba vybrat spravny material a sílu 🙂 spise doporucuji znacku LUNA+

@anonym_autor Menstruační kalhotky jsou super věc, nedám na ně dopustit. Chce to vychytat, vyzkoušet, ale jinak fakt neprotečou.
Ale. Snuggs jsem používala a mně nevyhovujou, ten materiál je umělotina, jak plavky, necítila jsem se v tom příjemně. Ty na silnější menstruaci, i když moje velikost, ze mě padaly, jak to ta savá vrstva táhla dolů (a ty slabší ve stejné velikosti seděly).
Mám ráda tydle Bellinda, mají je v DM, jsou bavlněné a mnoooohem pohodlnější. A taky mnohem levnější, jestli to chceš zkusit a nevíš, jestli ti menstruační kalhotky sednou.
https://www.dm.cz/bellinda-menstruacni-kalhotky...