Špatné výsledky cytologie a Deflagyn. Máte s ním zkušenost?

martinka006
30. bře 2020

Ahoj holky, můžu poprosit o radu? Vyšla mi špatně cytologie a doktor mi doporučil 3 měsíce používat Deflagyn.. Je docela drahý, ale nechci to podcenit.. Poradíte mi, kdo s tím má zkušenost?

mischka90
30. bře 2020

Ahoj,
Ja ma dobrou zkusenost!! Mela jsem loni v lete taky spatny vysledek, muj gynekolog me poslal na specializovane pracoviste, mela jsem z toho fakt spatne pocity! Byla tam moc prijemna pani doktorka, vse mi vysvetlila, s tim, ze samozrejme hodne zalezi na moji imunite, ale ze vse muzu podporit prave Deflagynem. Je to teda trochu “opruz” vydrzet ty tri mesice, ale muj vysledek byl pote a stale je dobry!! A to je nejvic....takze za me investovat urcite a vydrzet.Preji hodne uspechu!

martinka006
autor
30. bře 2020

Děkuji moc, pořád hledám, kde se co dočtu, ale osobní zkušenost je nejlepší👍🏼 Tak já si ho poridim, není lepší investice než do zdraví😉

petrusezvetruse
30. bře 2020

i já, má stejný názora podobnou pozitivnízkusenost jako mischka90. Nesetrila bych...

cernucha
30. bře 2020

Ahoj holky. I ja se k vám připojím. Nechci tady psát, že to je nějaky obrovsky zazrak, ale vazne mi pomohl. Mela jsem nalez na steru a dr mi poradil prave Deflagyn. V lekarne jsem se trochu prohla, ale co uz….jde o dost. Po 3 mesicich ještě malinky nalez, ale to uz mi dr řekl, ze pomuze i ma imunita a vazne ano. Tak to trikrat zatukavam, ale jsem v pohode….

martinka006
autor
31. bře 2020

Ahoj holky, děkuji za rady, pomohlo mi to se rozhodnout😊👍🏼

janaplzen
6. dub 2020

Ahoj holky, já sama s Deflagynem osobní zkušenost nemám, ale před časem jsem ho pořídila svojí mamce, které vyšla špatně cytologie. Doktor ji tehdy řekl, že nezbývá nic jiného než čekat 3 měsíce, než se udělá další test. Ptala jsem se tehdy v lékárnách, jestli se dá v tomhle čekacím období udělat něco pro ovlivnění dalšího výsledku testu, a v 1 lékárně mi poradili právě Deflagyn. Na cenu jsem nekoukala, nechtěla jsem to čekání nechat náhodě. Nakonec se podařilo, a další výsledek už byl v normě 👍. Rozhodně doporučuji nečekat a nenechávat to náhodě!

horackovamichala
19. kvě 2020

Ahoj holky, já ted taky začala používat deflagyn. Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s aplikací? Zavádíte gel na noc? nebo přes den? Nějak nevím uplně co je správně. Můžeme se s gelem snažit o mimi? Děkuji moc všem spolubojovnicím za odpověď

janaplzen
24. kvě 2020

@horackovamichala určitě bych zaváděla raději na noc, aby se lépe vstřebal 😉