Špinění 4 dny před očekávanou menstruací. Poradíte?

mishaa73
26. zář 2010

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat zkušenějších...
Délka mojí luteální fáze je v každém cyklu 15 - 16 dní. Ale v tomto cyklu jsem začala velmi slabě špinit 12. a 13. den, ale menstruace se ne a ne rozjet. Tak nevím, co to může být... 😕 ? Nevíte někdo? Menstruace mi začíná vždy špiněním, ale vždy to trvá jen pár hodin a je to o dost silnější. Může to znamenat nějaký zdravotní problém - cystu nebo tak? Na inplantační špinění je to asi dost pozdě, že?
Děkuji předem, pokud někdo poradí...

marinka
27. zář 2010

Ahojky, já jsem s Leontýnkou otěhotněla 15 DC, cykly jsem měla dlouhé 31-33 dní a 28 DC (vím to přesně, mám to zapsané v deníčku 😀 ), jsem špinila. Myslela jsem, že MS dorazí dřív, ale špinění trvalo jen ten jeden den a MS nikde, test jsem dělala 33 DC a byly tam krásné // 🙂 Samozřejmě to asi může značit i něco jiného než těhu, třeba tu cystu, ale může to být i těhotenství..

natulisek
27. črc 2014

ahoj nikdy jsem problém se špiněním neměla a ted když se snažíme o mimi tak sem tam né pravidelně špiním v době kdy bych měla mít po ovulaci... Třeba ted mi jeden celý měsíc vynechala ms těhu jsem nebyla 😔 pak ms přišla až za další měsíc je tak tak cca 20 dní co jsem ji měla a včera jsem začala špinit i s troškou krve 😒 jsem z toho trochu zmatená tak si říkám že by přišla ms o pár dní dřív a špiním jako že před ms... Člověk se v tom fakt už nevyzná 🙄

pajiskazemlyna
27. črc 2014

Ahoj, já myslím, že to klidně může být špinění k těhotenství, z grafů na FF vím, že spousta žen špinila buď v době mezi 6-10dpo a nebo pak v době mezi 12-16 dpo, tedy v době, kdy má normálně přijít ms.

Zkusila bych testík 🙂

držím pěsti 🙂

verusky
27. črc 2014

Tusim, ze cekani musi byt narocne, ale z vlastni praxe - u dvou dcer proste MS neprisla a ja si udelala test (byla jsem samozrejme nedockava, ale vzdy zkusim vydrzet co nejdyl)a byl pozitivni. Ovsem u tohoto tehotenstvi s jinym tatinkem... Samanka mi povedela, ze dite vidi az tak za ctyri roky a tak jsem rozhodla jit za pritelem (150km) i bez tehotenstvi a s vypovedi. Posledni tri dny v praci pred Vanocemi - streda spinim, dam si vlozku, do vecera nic (stava se). Vecer dojede pritel pro veci, tampon rano jen trochu spinavy - to je tim, ze jsem byla v kreci, ze je vedle me. Ctvrtek jen trosicku spinim, starosti s rozloucenim ucitelek (holky skolka, skola, zpev, balet, klavir, fletna...). V noci nic. Prikladam to totalnimu stresu - v patek pecu kolace pro kolegy, jsem nervni jak hrom, brecim, ze odchazim ze sveho rodiste, kde to miluji, podepisuji vypoved... Vecer pro nas vsechny tri jede pritel, mesicky nic, chci se pomilovat, protoze ta ma nervozita je desna...
A v sobotu mi to neda a test je pozitivni...
Tak ta vypoved byla na nic a nevzali mi ji zpet, ale co nadelam, asi to tak ma byt, abych se nemohla vracet 🙂
Drzim palce a spineni muze byt cokoliv, ale radsi si nadeje nedelej a nech se pripadne prekvapit jako ja 🙂