icon

Špinění místo menstruace: Může jít o zánět močových cest?

5. led 2022

Ahoj, nikdy se mi to nestalo A Dr má dovolenou tak se chci zatím zeptat vás než půjdu k Dr.
16.12 jsem měla dostat ms ale ta nedorazila od 15.12 do 20.12 jsem špinila a 21.12 mi začal nejspíš zánět močových cest pila jsem urologicky čaj a po 2 dnech to přešlo. Ms pořad nikde myslíte že to špinení mohlo byt místo ms nebo se nedostavila kvůli zánětu ? Nikdy to nemám úplně pravidelně ale mám zpoždění vždy max 5-7 dni.dekuji 🙂

sorboni30
5. led 2022

Test sis delala? Ja si delala test po dvou tydnech a byl jasne pozitivni.. Udelej si test, to se te bude ptat dr.Jinak mocak v zacatku tehu jsem mela taky rozboureny, pila jsem urolog ale stejne jsem na wc chodila dal..a chodim do dnes. Jsem v 6 měsíci teh. Spineni muze byt uhnizdovani... Ja nevim, ale mocak nesouvisi asi s tim kdy prijde ms. To by musely byt ledviny...Nebyla jsi ve stresu? Ja treba nespinila vubec za celou dobu, nekdo ale spini od začátku

lenula02
5. led 2022

Já spinila v době MS když jsem byla těhotná... 2x takže zkusit testik 😊

autor
5. led 2022

@sorboni30 test negativní 🙂

sorboni30
5. led 2022

Tak objednat k dr. Pichne ti vyvolavaci injekci, předtím te poradne vyšetří 👍 Tak hlavne at vse vyjde podle tvych představ 🙏