Špinění po interupci. Co dělat?

petraaroman1
3. zář 2021

Ahoj mám dotaz 11.srpna jsem byla na interupci 5-6 TT a po interupci jsem krvácela jeden den a další tři dny jsem jen Spinola a pátý den jen hodně malinko a pak už jsem nespinila vůbec vlastně do teď minulý týden jsem byla u své dr.a ta mi teda řekla že je vše ok jenze dnes mě jedna známá řekla že to není vůbec dobře že jsem špínila tak malinko že je to nějaký divný a Dr mi právě řekla že bych normální měsíčky měla dostat po ,6 neděli okolo 23.9 a že když nepřijdou tak se mám k ní dostavit no a na mě jde vlastně strach a nevím co delat

delphine1
4. zář 2021

@petraaroman1 ja měla to samé po čištění po zamlklem tehu. Pořádné krvácení možná den, do par dní hotovo. Pak jsem se trochu víc hýbala u úklidu a vypadli ze mě obří sraženiny (ucpalo to sprchu). Docela jsem se lekla, nikdo mě na to neupozornil tak jsem šla na pohotovost. Tam na mě koukali jak na blbce s tím, že kým ty kusy nebudou padat pravidelně je vše Ok. Menstruaci jsem dostala nějak 5 týdnu po čištění, na kontrole u gyndy pak vše Ok. Někdo proste krvací míň, asi i záleží jak šetrný byl doktor u zákroku.

andelka
4. zář 2021

Pokud jsi byla na kontrole a vypadá vše v pořádku,tak je. 5-6 tt je hodně nízký, nedělá se velký zákrok, nemusíš krvácet dlouho. Ms by měla přijít 4-6 týdnů poté. Nestresuj se dopředu,jinak si ji posunes tím tuplem.

andelka
4. zář 2021

Jinak já jsem nekrvacela moc ani po nutné revizi po vyvolaném potratu v 19 tt, pár dní a pak skoro nic,a pak asi po týdnu-10 dnech mě zabolelo břicho a ještě se to spustilo,ale taky na krátko. Na kontrole po 14 dnech jsem už byla v podstatě čistá, na kontrole po 6 týdnech už jsem měla za sebou i ms.

petraaroman1
autor
6. zář 2021

@delphine1 já myslela právě že to tak nemá být bála jsem se

petraaroman1
autor
6. zář 2021

@andelka Dr mi řekla že by měla přijít 23.9 tak doufám že přijde no já měla naposledy ms 2.7 je to doba a bojím se že až přijde tak mě to bude bolet říkaly mi to spousta žen já byla poprvé na interupci tak o tom vůbec nic nevím

andelka
6. zář 2021

@petraaroman1 nechápu,jak ti mohla Dr říct přesný den? Prostě obvykle ms přijde cca 4-6 týdnů poté. Když ne, je na řadě kontrola. Dr nemůže vědět,jak rychle ti zas naskočí cyklus, kdy tělo bude ovulovat,takže ani kdy přijde ms, to by musela mít věšteckou kouli.
Já jsem teda žádnou změnu neviděla, ms byly po revizi stejné jako každá jiná.

delphine1
6. zář 2021

@petraaroman1 v pohodě, bohužel předpokládám že si taky nedostala žádné pořádné info co je normální, co můžeš čekat atd. Taky jsem byla vyjukaná takže te chápu. Jinak tedy abych te trochu uklidnila jestli si na bolestivou menstruaci netrpěla predtim, tak se ji teď zbytečně neboj, jen budeš mít nervy a to ti bude blbě spíš ze stresu. U mě první menstruace po zákroku normální jako vždy. To mě spíš bolela ovulace😆🤷‍♀️ Ale to mám od porodu, ze jsem přesně věděla kdy ovuluju, nič příjemné, ale menstruace naprosto Ok.
Každé tělo je jiné, že ti to říkali že to bude bolet je sice hezké, ale ty to tak mít vůbec nemusíš. A jestli to bylo řečeno ze zkušeností nebo “jedna bába povídala” tak to je zase jiné téma. Proste odpočívej a snaž se být v pohodě jestli to jde. ;)

petraaroman1
autor
13. zář 2021

@delphine1 děkuji už ji mám za sebou krvácela jsem docela hodně 5 dny a dva dny jen špinění