Špinění po MS, může to být kontryhelem?

natulisek
7. zář 2014

Dobrý den brouzdám po netu, ale nikde to nemůžu najít. Během 2 měsíců jsem zhubla 6 kg a to způsobem z nové práce a po dva měsíce mě zlobí MS.
První jsem ji skoro ani neměla to jsem jen špinila. Pak jsem špinila v půlce kdy jsem měla ovulaci a ted jsem dostala normálně MS byla slabá ale po ty 4-5 dnů jsem ji měla, ale ted už zase špiním. Už mi to je nepříjemný 😒 sem tam si dávám kontryhel po dobu do ovulace.... Mysílte že to může být i tím?
Děkuji a přeji pěkný den

werunkaw123
7. zář 2014

MS může rozházet cokoliv i to hubnutí, stres a vlastně jakákoliv hormonální změna

ema_dvor
8. zář 2014

Tipla bych, že to je změnou, stresem v nové práci, ale pro jistotu bych zašla na kontrolu. Kontryhel by měl MS srovnat...

jafulka
8. zář 2014

Tak já se taky přidám. Už delší dobu beru HA Sidretella. Zatím jsem žádný problém neměla, až teď. 20.8. jsem začala špinit a špinila jsem až do začátku měsíčků, které byly minulý týden. Od 1.9 do 6.9. Jeden den jsem měla klid a dneska 8.9. jsem začala špinit znova. Mám nafouklé břicho a přibrala jsem 4kg (mám sedavé zaměstnání a jídelníček není žádná sláva, mám ráda sladké - takže váhu přikládám tomuto). Ale to špinění mě už vadí. Čím to může být? Jestli to bude pokračovat celý tento týden, tak jdu k dr.