icon

Špinění ve 24. dnu MC, co si o tom myslíte?

karlovac
9. lis 2013

Ahoj co si myslíte o lehkém zašpinění ve 24 dnu MC?

berenika39
9. lis 2013

@karlovac ahoj, tohle bývá hormonální nerovnováha, žluté tělísko, nech si udělat hormonální profil.

pepetousek
9. lis 2013

@karlovac A kolikaty jsi DPO? Mohlo by to byt i nidacni spineni..

pepetousek
9. lis 2013

@berenika39 Ja spinim vzdy 2 dny pred MS (2x se mi stalo, ze 4 dny)...to je taky hormonalni nerovnovaha? Ovlivnuje to nejak poceti?

berenika39
9. lis 2013

@pepetousek to se nedá tahle říct, na to se musí nabrat krev první den cyklu a udělat právě ten hormonální profil.
Já to tak mám, ale u mě hraje roli věk 😝 😝 😝 . Někdy je zhoršená funkce žlutého tělíska i v reprodukčním věku.
Jakékoliv krvácení - i špinění - mimo cyklus, si zaslouží pozornost gyndy🙂.

pepetousek
10. lis 2013

@berenika39 Špinění během cyklu je určitě na probrání s lékařem...ale špinění před začátkem MS jsem myslela, že je OK, ty dva dny mívám pravidelně..

karlovac
autor
10. lis 2013

No ono je to jakoby ovulační průhledný hlen s nádechem jemně hnědé.Minulý cyklus jsem měla ovulaci 20den MC.Ted by to bylo 24 denMC.Poslední soulož byla minulou sobotu.

karlovac
autor
10. lis 2013

Poradíte někdo?

pepetousek
10. lis 2013

@karlovac Tak jestli je to v dobe ovulace, tak je to spojeno s ovulaci..spoustu zen takhle spini..vyhledej si na MK temata k tomu, je jich tu spoustu..

karlovac
autor
10. lis 2013

Dělala jsem si ovulační test a ovulaci nemám...Takže ovulační krvácení vylučuji.Pred týdnem byl sex ale my používáme prerušovanou soulož,a manžel říkal že se nehoda nestala...pred mesícem jsem byla na kontorole na gyndě a dopadlo to v pořádku i s ultrazvukem.