icon

Těhotenství se štítnou žlázou

kaculik007
17. zář 2016

Právě dnes jsem si dělala test a je tam vidět slabý duch, ale nevím jestli se mám už radovat nebo raději počkat. Mám problémvy se štítnou žlázou a beru prášky - letrox 50 ...

leniiid
18. zář 2016

Taky beru letrox.. záleží kdy máš dostat menzes

verunkach
18. zář 2016

Ahoj,ja beru euthyrox 75,neboj,jsem podruhe tehu.doma uz mam zdravou dceru😉az si budes jista.ze jsi tehu.zajdi k endokrinologovi.musi ti upravit davkovani.jinak se v tehu chodi co .mesic na kontrolni odbery a dr.
to hlida😉

kaculik007
autor
18. zář 2016

MS jsem měla dostat tenhle týden a stále nic, jen mě tak poboliva v podbřišku. Takže to snad až takový problém nebude kolem těch prášků ? Já už toho přečetla ....

laisobel
18. zář 2016

Letrox vubec nevadi a 50 je hodne slaby! Vubec bych se nebala. Kdyby byl test pozitivni nech si potvrdit na gynde a dohodni se s endokrinologem. Ja chodim co 2 mesice v tehu na odbery a utz pro kontrolu a naprosto bez problému. V prvním jsem brala i 125 a taky klid.

olga_
18. zář 2016

@kaculik007 Beru Eutyhrox 50 (obdoba Letroxu) a mám doma zcela zdravého téměř dvouleťáka. V těhotenství je naopak správná léčba štítné žlázy veledůležitá. Okamžitě po potvrzení těhotenství lékařem je třeba zamířit/zavolat na endokrinologii. Udělá krevní testy a podle výsledků upraví dávkování. Mě zůstalo, lékařka mi k tomu ještě přidala Jodid. Po porodu se chodí ještě rok asi každé tři měsíce na kontrolní odběry.

kaculik007
autor
18. zář 2016

to mi také lékařka říkala, ještě týden počkám a pak zavolám asi na gynekologii, jestli to tedy není brzy...

lavita
18. zář 2016

beru euthyrox 150. v těhotenství ti ho naopak třeba ještě navýší, musí se to hlídat

kaculik007
autor
21. zář 2016

jj také mi říkala lékařka že se asi v těhotenství dávka navýší