Tlak v podbřišku před MS. Nevíte, čím to je?
Ovoluci sem měla 3.1
Ms má přijít teď 14.1
Už poslední dvě hodiny mám strašný tlak v podbřišku když se zvednu nevíte čím to je?
@kristyna2002 Holka, ty jsi s tema svyma prispevkama fakt blazen 😕
Tlak v podbrisku je uplne normalni vec, bez ohledu na menstruaci, ovulaci nebo tehotenstvi.
Stejne jako je normalni, ze te napriklad nekdy boli hlava, nebo te svedi ruka nebo ja nevim co.
Vsechny tyhle veci jsou normalni a cloveku se deji.
Pokud te to znepokojuje hodne, tak jed na pohotovost, at te vysetri.
Muze to byt priznak uplne cehokoliv a taky to nemusi byt vubec nic.
Taky si mohla něco špatného sníst. Neměli jste třeba k obědu luštěniny? Každé pichnutí přece neznamená těhotenství, do MS máš ještě čas.
@palja NN nejedlá sem lustenini
Já mám tlak a bolení břicha a podbřišku 360 dní v roce. Takže pokud neumíráš, tak bych to neřešila 😀
@ema90 tak já tohle nikdy neměla já ani nemám žádné bolesti při ms
Hlavně tohle se mi poprvé stalo po ovoluci
@te_reza neumírám 🤣🤣 ale stalo se mi to po prvé po ovoluci
No takhle,.... co je to strašný tlak? Jestli tě to bolí, tak jeď na pohotovost. Můžeš mít slepé střevo, mimoděložní těhotenství, nějakou cystu, zánět močáku nebo tak.
Jestli se ptáš, zdali to může být těhotenství? No jako může, ale není to moc pravděpodobné. Byla by si těhotná chviličku a nějaké bolesti opravdu nejsou na místě.
@vitezove při čůrání to pálí tak asi budu nemocná
@kristyna2002 tak ovulace může být někdy bolestivá. Já ji mám taky někdy strašně bolestivou, že jsem celá opocená, ani hýbat se nemůžu, to ale trvá cca 2 hodiny. Ještě mě napadlo, že tak bolí i cysta na vaječníku když praskne.
@kristyna2002 tak to můžeš mít zánět močových cest nebo ledvin, s tím bych si moc nezahravala. Zajdi si pro jistotu k dr, kdyztak dostaneš antibiotika.
@palja kdyz praskne cysta tak to nepálí při močení
@kristyna2002 tak asi mocak
@lachtanice86 tak holky jedu pro jistotu na Lochotín na kontrolu jelikož já hodně trpím na nastydlý ledviny
Tak sem volala radši do nemocnice řekla jim co mě trápí a řekli mi ať se dostavím tak sedám do auta a jedu pak vám kdyžtak napíšu jak sem dopadla
@lachtanice86 ano máš pravdu, pálení při močení jsem přečetla až jsem to odeslala.
@palja to mě pak napadlo, ze si to odeslala driv
@kristyna2002 Ovoluci? 😆
Prijde mi, ze je slecna hodne podobna Tereze Sulc
@sudylichozrout ovoluci a taky lustenini. 😄
No ovoluce mě dostala... Mobil mi to furt opravoval na ovoce... 🍎🍐
@teruteru kdo to je?
Tak holky měli ste pravdu nastydlý mocak mám děkuji 😊
Ty vole! Fakt jako....neee. 🙄

@kristyna2002 Pravdepodobne behem dnesniho vecera porodis chobotnicku.
🤦
Jak to mame, hergotfagotkuafix, vedet? Zarazene prdy? Slepe strevo? Zanet mocoveho mechyre?