Tmavě hnědé špinění, máte zkušenosti?
Vždy 2-3 dny po ovulaci, což je zároven 7-10 dní před MS, mam tmavě hnědé špinění (trvá i týden). To pak přejde plynule do klasické MS.
Nemam bolesti,nepoznam na sobě ani ovu, ani přicházející MS - zadné přiznaky. Snažíme se o mimo rok,užívám Fertipronu a Drmek. Cyklus pravidělny 28 dní, ovu dle testů ano.
CO TO MŮŽE ZPŮSOBOVAT? Mám to už dlouho, a dubnu se chystám za gyn, protože rok (ted v lednu samovolný potrat) co se snažíme a vyřešit to špinění.
Tak dej vědět jestli něco z toho pomůže, duphaston jsem taky měla a bez výsledku :(
Asi bych si ještě řekla o hormonální profil. To jdeš během cyklu třikrát na krev. Mě pak Dr ještě pozval nějaký 12 den na ultrazvuk jak dozrávají folikuly. Ten jsem si teda platila že svého.
@kvetuska145 vzdy tmavě hnede.
@kvetuska145 taky tmavě hnědý, po case se občas do toho objevilo po utreni i červený a pak dal pokračovalo hnědý. Já pořad netehotna ale spineni poslední půl rok téměř není,třeba jen den před. Výjimkou je teď poslední cyklus kdy bylo zas v plný parádě. Co ale pomohlo na ten půl rok nevím...
@biedronca ahoj co ti pomohlo na spineni? Mam to uplne stejne jako ty. A koukám že uz chlapecka mas.
@petradt1986 nic.
Az teď po porodu je to vše ok.
@biedronca sakra😏 ale k otěhotnění to nebránilo vid. Kdyz se zadarilo🌻

Aha tak to zkusím dekuju za tip! ;)