icon

Tmavě hnědé špinění, máte zkušenosti?

biedronca
12. bře 2018

Vždy 2-3 dny po ovulaci, což je zároven 7-10 dní před MS, mam tmavě hnědé špinění (trvá i týden). To pak přejde plynule do klasické MS.
Nemam bolesti,nepoznam na sobě ani ovu, ani přicházející MS - zadné přiznaky. Snažíme se o mimo rok,užívám Fertipronu a Drmek. Cyklus pravidělny 28 dní, ovu dle testů ano.
CO TO MŮŽE ZPŮSOBOVAT? Mám to už dlouho, a dubnu se chystám za gyn, protože rok (ted v lednu samovolný potrat) co se snažíme a vyřešit to špinění.

Strana
z2
rybkaryb
21. bře 2018

Aha tak to zkusím dekuju za tip! ;)

biedronca
autor
21. bře 2018

@rybkaryb dekuji za ty odkazy, pročtu to ! DÍKY

biedronca
autor
25. bře 2018

@rybkaryb
@dancamich Holky, tak jsem na to mé spinení dostala DUPHASTON, od 16 DC ho mam brát. A poprosila jsem o zadanku na spermi a o zadanku na cvicení dle Mojzíšové

rybkaryb
25. bře 2018

Tak dej vědět jestli něco z toho pomůže, duphaston jsem taky měla a bez výsledku :(

biedronca
autor
26. bře 2018

@rybkaryb Ahoj, jen mi nejde do hlavy proč ho mam brát UŽ 16 DC, kdyz jsem říkala gyn,že mívám ovu pozdějí až 18-20 DC.

ada22
26. bře 2018

Asi bych si ještě řekla o hormonální profil. To jdeš během cyklu třikrát na krev. Mě pak Dr ještě pozval nějaký 12 den na ultrazvuk jak dozrávají folikuly. Ten jsem si teda platila že svého.

rybkaryb
26. bře 2018

@biedronca to nevím já ho brala až když ovu proběhla podle bazalni teploty

biedronca
autor
27. bře 2018

@ada22 TOHLE mi moje gyn neuděla - hormonalni profil. Ona je taková - vše nechat volně, přírodně, nehrotti , nerešit, na vše se ji musim ptat, dožadovat ,sama nic nerekne. O zadanku na spermio jsem si sama musela říct, stejně tak o zadanku na Mojžíšovou. (to ji nic neuděla, vypsat papír...)
@ada22

kvetuska145
23. únor 2020

@biedronca
@rybkaryb mohla bych se zeptat, jake to spineni bylo? Jestli tmave hnede, ruzove ci cervene? A jak to s vama dopdlo ?🥰

biedronca
autor
23. únor 2020

@kvetuska145 vzdy tmavě hnede.

rybkaryb
24. únor 2020

@kvetuska145 taky tmavě hnědý, po case se občas do toho objevilo po utreni i červený a pak dal pokračovalo hnědý. Já pořad netehotna ale spineni poslední půl rok téměř není,třeba jen den před. Výjimkou je teď poslední cyklus kdy bylo zas v plný parádě. Co ale pomohlo na ten půl rok nevím...

petradt1986
13. pro 2021

@biedronca ahoj co ti pomohlo na spineni? Mam to uplne stejne jako ty. A koukám že uz chlapecka mas.

biedronca
autor
16. pro 2021

@petradt1986 nic.
Az teď po porodu je to vše ok.

petradt1986
17. pro 2021

@biedronca sakra😏 ale k otěhotnění to nebránilo vid. Kdyz se zadarilo🌻

Strana
z2