Týden zalehlé ucho
Ahoj!
Nemáte někdo zkušenost z týden zalehlým uchem bez bolesti? Jenom je tam velký tlak a je to strašně nepříjemné. Marně jsem zkoušela peroxidové kapky a vyrovnání tlaku. Nevíte co to muže být? Doufám že ne zánět středního ucha, jelikož jsem si tím jako malá prošla čtyřikrát a už nechci. Dekuju moc za všechny rady.
Ahoj,nemá někdo zkušenost s dlouho zalehnutým uchem po zanetu?..bubínek je bez propíchnutí..na ORL je pry vše zahojené ale ucho mam stale zalehlé..může tam byt jestě otok eust.trubice?už si nevím rady...
@marcela174 Ahoj, zítra to budou 3 týdny, co mi kvůli zánětu píchli ucho a stále na něj neslyším. Byla jsem na ORL na kontrole a tam mi řekli, že to chce čas a že oni mi st nemají jak jinak pomoci. Doporučili žvýkat a suché teptlo. Tak jsem zvědavá, kdy se to vrátí do normálu.
@aktakd tak u mě už to trvá 2měsíce!!!a odpověď od dvou ORL byla úplně stejná jako u tebe..chce to čas...zítra jedu na alergologii a znovu budu otravovat i na ORL jestli je to normální..čekám že už mě vyhodí..držte se!!je to fakt uz na palici!

Zalehle ucho muze zpusobovat jakasi bakterie ci co, zajdi si na usni (resila jsem to s doktorem uz dvakrat). Nemusi to ale znamenat vubec nic a samo to odejde. Muze to byt i nasledek zanetu, ale podle me ne jeho predzvest 😉