icon

Ukončení laktace a problémy s menstruací: Kdy znovu dorazí?

aselluska
2. říj 2021

Ahoj, jdu pro radu. Půl roku po porodu jsem dostala ms. Stále jsem kojila. Ms byla celkem pravidelná. Minulý měsíc (co byl malému rok), jsem přestala kojit. V té době měla dorazit další ms. Od té doby mám jen růžový výtok. Objeví se během dne a za chvíli nic. Úplně normální průhledný výtok. Už to tolikrát vypadalo, že ms dorazila a najednou nic. Jsem z toho už zoufalá. Na gyndě mi Dr řekla ( byl tam záskok), že to je tou ukončenou laktací a že ms naskočí. Na ultrazvuku prý sliznice nic moc, ale je. Přes měsíc mám šílený PMS. Jsem fakt na nervy a vím, že je jediný způsob, ale pořád nic. Těhotná nejsem, ale už bych ráda byla znovu. Tak čekám na ms, až dorazí, aby to snažení k něčemu bylo. Syn se podařil po dvou letech. Rozumím tomu, že se tělo dá dohromady a bude vše, snad fungovat, jako před otěhotněním. Měla jste to tak některá? Jde mi hlavně o ten výtok. Někdy krev, čerstvá, růžová i tmavá a třeba za hodinu průhledný výtok. Kdy vám v tomto případě ms dorazila?

mammawithlove
2. říj 2021

Myslím, že musíte dát tělu čas. pravidelný cyklus naskočí postupně. Někomu to trvá i několik let.

aselluska
autor
2. říj 2021

@mammawithlove ale ms pravidelná byla. Pokazilo to až přerušení kojení. Nechci mít cyklus na den přesně, ale 5 týdnů zpoždění už je dost.