Menstruace po porodu u maminek, které nekojily
Zdravím, měla jsem od začátku problémy s kojením a bohužel jsem kojila ani ne 14 dní, byla jsem z toho na nervy a mléko se mi nakonec ztratilo v podstatě ze dne na den. Chci se zeptat těch mamin, které nekojily, kdy vám po porodu dorazila první menstruace?
Hned po šestinedělí 😰 a od prvního cyklu pravidelna. Jedine, co se mi po druhem porodu zmenilo je to, ze me pri ovulaci boli/picha v podbrisku a to docela intenzivne, predtim jsem to nemela a ovu necitila.
nekojila jsem ani jedno z dětí a menstruace vždy dorazila cca 14 dní po šestinedělí a mám ji pravidelnou +-2 dny a jak píše paní nade mnou poznám přesně kdy mám ovulaci 🙂
Kojila jsem jen částečně tři měsíce a první dorazila hned po šestinedělí a hned pravidelně
Kojila jsem a částečně dokrmovala UM necelý měsíc. Malá byla nedonošená, neměla sílu dlouho sat a hned usínala. Na konci šestinedělí MS dorazila a od té doby mám antikoncepci ;)
Všem děkuji za odpovědi, no vidím, že téměř všechny jste dostaly MS těsně po konci šestinedělí....nevíte čistě náhodou do jaké doby je ještě normální nemít MS po porodu při nekojení a kdy už by se to mělo řešit s doktorem? Bohužel jsem se zapomenula při poslední návštěvě zeptat 🙄
Já nekojila vůbec a ms jsem dostala 4tydny po porodu, vím že to byla ms, ocistky už nebyly žádné . A ihned pravidelně

Dva měsíce po porodu 🙏🙄😀 ale ještě dlouho byla dost nepravidelná