Vysazení antikoncepce a bolest břicha po 2. měsících

susieeeee
24. lis 2018

Ahoj holky, před 2mesici jsem vysadila antikoncepci zadne problemy jsem nemela, MS přišla jak měla.. teď po měsící mě ale bolí v pravo dole jak je podbrisek ale jeste o dost niz.. při ms me to nebolelo ale ted mam 2 dny po ms a boli to (bolelo me to i par dnu pres me).. neni to trvající bolest, ale obcas to pichne.. co by to mohlo byt a myslíte že je to spjaté s vysazením antikoncepce?.. dekuju za rady!🙂)

hermij
25. lis 2018

@susieeeee Jasnačka! První měsíce po vysazení může jet tělo jen "automaticky" jako stroj. Podle délky užívání bylo několik měsíců/let zvyklé nějak fungovat, takže v tom naučeně pokračuje. Ani nemusí docházet k ovulaci, záleží, co jste užívala. Samozřejmě ale může - každá jsme jiná. Pročistěte trochu játra, stačí obyčejný kopřivový čaj, popíjet max. dva týdny. Netřeba žádné jiné ženské bylinky, není co upravovat, cyklus přirozeně naběhne. Pobolívání může být při ovulaci, anebo před/při menstruaci, ale dá se s tím pracovat relaxací, práce s pánevním dnem, pomoct může doplnit Bkomplex a hořčík, vit C (třeba víc jíst citrusy). Záleží co, kde, v jaké části cyklu apod. 🙂 Doporučuji načíst tento článek: https://www.pesarshop.cz/blog/jak-vysadit-hormo... . Blahopřeji k vysazení.

suelynka
25. lis 2018

Já jsem taky vyasadila, nejdřív byla bolest dost silná... ale teď je to už lepší jsem moc ráda za vysazení.. 🙂

susieeeee
autor
25. lis 2018

@hermij Děkuji moc! Mě spíš jen zarazilo že první měsíc nic a teď bolest až po MS, děkuji za rady a uklidnění, k doktorce jdu právě v lednu tak nechci zbytečně plašit🙂)

hermij
25. lis 2018

@susieeeee Tak neplašte sebe, a ani doktorku radši, nebo Vám dá zcela zcestně a zbytečně nějakou další dávku umělých hormonů. To oni někdy rádi. Sice to vidí jako pomocnou ruku, ale nevidím v tom mnohdy moc smyslu.

susieeeee
autor
25. lis 2018

@hermij To máte pravdu🙂) jen jsem se bála,aby to nebylo něco s vaječníkama, jsou dole pod podbriskem,ne?

hermij
25. lis 2018

@susieeeee Jak si nahmatáte ty dvě pánevní kosti po stranách podbřišku, tak hned u nich. Na každé straně jeden 🙂 Bolet může ale jen jeden.