Vysazení HA. Jsem chráněná ještě "v pauze"?

pavelcinaa
27. srp 2019

Dobrý den, potřebovala bych poradit, vysadila jsem HA po třech měsících a při dobrání posledního plata kdy nastala menstruace jsem měla pohlavní styk. Dá se ještě počítat ta menstruace nebo-li 7 denní pauza kdybych dál brala prášky, že byla chráněna? Styk byl jen jednou i s kondomem, ale menstruaci jsem ještě nedostala, měla bych ji dostat někdy teď, jen mám pouze bílý výtok. Děkuji.

zrzeckas
28. srp 2019

Teoreticky by mela 🤔 ale rekla bych, ze ke konci to slabne, takze aj zalezi, kdy to bylo. Pokud jste meli kondom jak pises tak pokud nebyl poskozeny tak by se nemelo stat nic (pokud nebylo neco i bez nej), ze si jeste nedostala menstruaci je mozne taky. Nez se cyklus da do kupy muze to trvat i treba rok...... Bily vytok muze met vice pricin. Zalezi, jestli te treba svedi nebo ne. Pokud ne tak, sice nevim kolik dni mas zpozdeni, ale za test das par korun a budes drobet klidnejsi a okud ms nedorazi treba do 14 dni, zkusila bych dalsi nebo zasla rovnou na gyndu. Bud by treba dala vyvolavacku nebo potvrdila tehu.... Kamaradka mela nekolik vyvolavacek, nez se ji dal cyklus dohromady a vzdy ocekavala, ze uz se jim zadarilo (planovali mimco) maji ho az ted po roku.

pavelcinaa
autor
28. srp 2019

@zrzeckas já se o tom včera bavila s přítelem, chtěla jsem si být jistá, a byl sex tehdy s tím kondomem od začátku a ani nebyl dokončený, takže asi v pořádku, nedokažu říct kolik dní zpoždění ale od posledního prášku je to 29 dní, takže ještě počkat a zkusím si skočit do lékárny.. jinak ten bílý výtok je vždy když třeba jdu cvičit a teď cítím mokro a je tam takový vodnatý výtok.. ale to se stává jen někdy.. jinak děkuji 🙂

zrzeckas
28. srp 2019

@pavelcinaa co jsem tak ještě zjistila, tak pry nejaky vytok pred MS muze byt, kdyz neberes prasky... A podle toho, co pises bych jen rekla, ze se ti jen musi upravit cyklus..... Co se tyce zpozdeni po vysazeni antiny tak ti bohuzel nikdo nerekne jak dlouho a to pak nervuje, chapu to....
Z me zkusenosti ti to nereknu presne... Pred antinou si to uz nepamatuju, pak jsem ji zacala brat, vysadila a hned otehotnela. Pak jsem ji zas zacala brat, vysadila a hned otehoznela.... Rekla bych, ze jsem jedna z tech stastnych, co nemeli problem, ci to netrvalo dlouho.

nikkossek
28. srp 2019

Výtok před menstruaci je normální, co se týče dobrani plata by jste měla být ještě chráněna