Zpožděná ms po nemoci a antb. Stalo se Vám to některé?
Holky, před cca 3 týdny jsem měla silnou chřipku, potom i anginu a antibiotika (na 3 dny 3 tablety takže brutální), dneska jsem 40 DC cyklu a MS nikde, testy negativní. Netuším vůbec jestli se mi ovulace posunula, nebo jsem ji neměla vůbec. Stalo se Vám to některé? Že jste po nemoci nebo antibiotikách měly také problémy s ms? K doktorovi jdu až 27.5.
Děkuju
@daniela095 měla jsem minuly cyklus. Po zánětu ledvin na který jsem měla sirokospektralni atb se mi ovulace a tím pádem i příchod ms posunul o 4dny. Doufám ze teď už se to vrátí jak to bylo. Konzultovala jsem to i s MUDr a je to prý běžná věc ze atb rozhodí cyklus. Někomu prý i o dva týdny 🙈to ale těhotenství nevylučuje 😉
@fafetka já jsem právě měla tak silné ty antb že jsem po každé tabletě na 2 hodiny ulehla co mi bylo tak špatně a do toho 5 dnů teploty skoro 40... doktor mi říkal že po takovych tabletach to pry muze trvat i dva mesice nez se cyklus srovna :-/ :-/ ted uz druhy den mam pocity jako bych to mela dostat ale porad nic. Proto zjistuji jestli s tim ma nekdo zkusenosti 🙂 dekuju Ti
@daniela095 já to po ATB měla vždycky šílene rozhazeny. Je to normalni
Ahoj, připojím se s dotazem. Mám 8 dní spoždění 2x testy negativní. Když by mi MS přišla později tak plodné dny spočítám od 1 dne ms. Ale co když cyklus úplně vynechá jak zjistím další plodné dny? Díky

@daniela095
ATB muzou narusit cyklus,mas to v pribalovem letaku