Dr. napsala do papíru pro jesle, že odmítám očkování
Maminky, prosím poraďte mi. Byla jsem u dr. aby mi napsala, že je malej zdravej, aby mi ho vzali do jesliček. Je mu 18 měsíců na dva dny v týdnu. Dr. mi ale do papíru napsala, že neni očkovaný na MMR a že rodiče odmítají očkování. Díky tomu mi ho do jeslí, kam měl nastoupit v pondělí nevzali.
Nevím jak to mám teď řešit. Já ho neodmítám, ale akorát ho chci posunout na pozdější věk. Kdybych měla napsáno, že očkování je odsunuto na pozdější věk dítěte, že byli kontraindikace, tak mi ho vezmou.
Když jsem dávala Hexu, tak mi potom nespal jakou domu.....Ale dr. odmítá, že je to po očkování.
Nemůžu se někde odvolat?? Přeci je to moje dítě a já jsem zodpovědna za jeho zdraví. Moc děkuji za radu.
@lenkalenka666 mně stačilo, když jsem viděla dokument "Pološero - Byznys v bílých pláštích" a stačilo. Jinak já mám štěstí na pediatričku. Do ničeho nás netlačí a MMR hned tak nedám. Jsem šťastná, že ty jesličky mají i miniškolku a školku.

@sisinka74 To je tedy paradox. Tady člověk vidí jaký je očkování byznys na peníze....Smutné!!