Hexa 3. dávka po cvičení - OK nebo ne?
Můžu očkovat syna 3.davkou Hexa,když cca 3hodiny před očkováním bude na cvičení s dětmi a také,když má trochu rýmu a občas zakasle?
@janahodys Ahoj, prosím proč chodíte do kolektivu s rýmou a kašlem? My jsme kvůli tomu přestali chodit na cvičení, protože tam neustále jiné maminky vodily nemocné děti a nešlo s tím nic dělat (evidentně byly kamarádky učitelky, co kroužek vedla). Tak jen mě zajímá, proč to děláš, vždyť ani to dítě se nemůže uzdravit, když není v klidu a teple doma..,
@janahodys na ocko bych s ditetem, co ma rymu a kasel, nesla. Vic me ale zarazi to, ze s takhle nakrapnutym deckem klidne vlezes do kolektivu a je ti uplne jedno, ze muze nakazit ostatni. Vidim to v hernickach docela casto. Kamosky chteji pokrafat, tak tam jdou na kafe i s nemocnym ditetem. Je to strasne bezohledne.
Pred ockovanim by se dite melo vyvarovat kolektivu prave kvuli mozne inkubacni dobe nemoci,kterou muze ockovani spustit, naboura prece imunitu. Kasel a ryma jsou prekazkou taky.
Ze stejneho duvodu jsem zmenila ms u syna. Ucitelkam nevadilo hlidat deti nemocne,ktere tam lezely na matracich a vecer si je rodice vyzvedly. Pri zapisu do krouzku se uz dopredu ptam,zda vraci penize za nemocnost,jak si to hlidaji. Uz fakt nemam nervy poslat zdrave dite a za par dni resit hlidani,bo tam byl zase nekdo prave s kaslem a rymou.

Cvičení nevadí, ale rýma a kašel ano. Dítě má být 100% zdravé. Já osobně bych do toho nešla