Reakce na očkování - byla stejná u každé dávky?

pisisvori
12. zář 2014

Ahoj, dcera měla ve středu první dávku Hexavakcíny. Byla asi více ospalá, ale jinak neměla žádnou reakci (první dcera měla vždy ten večer po očkování horečku 39.5). Tak se chci zeptat, jestli vaše děti, když jednou reakci neměly, tak jí pak neměly ani při dalších dávkách nebo to bylo při každé dávce jinak....a jak při jiném očkování? Nechci rady zda očkovat nebo ne a podobně🙂 díky za pochopení🙂.

nolies
12. zář 2014

Ahojky, můj syn neměl reakci při prvním očkování a ani při těch dalších 🙂

anetka1701
12. zář 2014

První dcera reakce téměř žádné - max. byla trošku unavená, ospalá... Druhá dcera, první dvě dávky Hexy horší, ale dalo se (vyšší teplota, oteklé místo vpichu...), třetí dávku dostala zrovna včera a leží mi tu jak mrtvolka, celou noc nespala má skoro 40, pofňukává a je jí strašně zle...

simskal
12. zář 2014

Dcera po všech dávkách očkování pouze více spala a druhý den už byla naprosto v normálu 😉 Byla jsem za to strašně ráda.

lenicka07
12. zář 2014

Reakce u nás byla vždy jiná, třeba u některé dávky žádná, u jiné teplota a ospalost atd., každé dítě reagovalo jinak.

radushka1
12. zář 2014

První 3 reakce byly podobné, plačtivost, zvýšená teplotka v noci... ale asi nejhorší reakce u poslední dávky.

lucifereeek
12. zář 2014

my jsme měli po každé dávce horečky

milmic
12. zář 2014

Ne, nebyla stejná. Vždycky jiná, s jinou intenzitou. První byla blbá, druhá a třetí jakž takž OK a čtvrtá byla nejhorší, nahlásili jsme na sukl.

jandl
13. zář 2014

Nikdy nemůže být reakce stejná.Každé dítě je jiné.I to stejné dítě je se zdravím vždy na tom jinak.Jednou jsi v lepší kondici,jindy se to nahromadí a problém vystoupí na povrch.

avantgarda
14. zář 2014

U našeho syna to záviselo spíše na typu očkování. Po rotavirech a pneumokocích byl jen odpoledne trochu ufňukaný. Po hexavakcíně byl odpoledne ufňukaný a měl zvýšenou teplotu a další den byl unavenější (ale také ne po každé dávce). A teď má za sebou priorix (byl ve středu 12.9.). A od včerejšího odpoledne má zvýšenou teplotu (38.5), často pláče a od včerejšího večera má i kašel a slabou rýmu. Spíš si ale myslím, že to není úplně tak reakce na očkování, ale spíš proletěl okolo nějaký bacil a protože měl po očkování, tak ho to skolilo. V našem okolí mají totiž rýmu a kašel i děti, které na očkování nebyly.

kamilka007
17. říj 2014

Prave taky resim poockovaci problem - syn je po 2. hexe+prevenaru. Po prvnim ockovani uplne bez reakce, pohodicka. Pred tremi dny jsme byli na 2. davce a syn je jako vymeneny - cele dny pobrekava a je porad nastvany, u kojeni se sponuje a pere se se mnou, v noci se vrti a pri kazdem vypadeni dudliku hystericky breci. Do ted to byl pritom miloucky kocourek, nevim, co se deje. Nemate nekdo podobnout zkusenost?

jana_ul
20. lis 2014

Musím zaťukat, že jsme očkování absolvovali vždy téměř bez reakce. Dcerce jsem po každém očkování dopřávala klidový režim. Bylo znát, že je trochu unavená. Řekla bych že reakce je vždy individuální, a u stejného dítěte nemusí být vždy stejná - ovlivňuje to mnoho faktorů - momentální kondice, jestli třeba zrovna nezačínají růst zoubky apod.